hren
 

TURNIR U SPLITU
Tradicionalni turnir Kup Sv. Duje i ove je godine na splitskim Gripama okupio više od dvjesto mladih judaša iz 15 klubova, koji su se ogledali u konkurencijama curica i dječaka do 10, do 12 i do 14 godina te u konkurenciji mlađih kadeta do 16 godina. Cijeli niz medalja s ovog je turnira ponovno stigao u Kaštela, a osvojili su ih judaši JK Kaštela.

Zlatne medalje, pod vodstvom trenera Ante Batinića i Jerka Mrkovića, osvojili su Jakov Žunić, Carllo Skelin, Toma Peran, Petra Barić i Toma Batinović.
Na drugo mjesto pobjedničkog postolja popeli su se Antonio Barić, Nina Serdar, Tea Mišković, Nives Borić, Antonio Barada i Roza Batinović.
Brončane medalje pripale su Matiji Šantiću, Ivanu Brnadi, Martini Tucaj, Leonardi Butir, Nikolini Barić. Karlu Pušniku, Ivanu Orliću i Luciji Đirlić.

Plasmane su ostvarili i Matija Šustić te Nina Španić, plasiravši se na peto mjesto, kao i Jakov Đirlić i Ante Bikić koji su zauzeli sedma mjesta u svojim kategorijama. Svi ovi plasmani klub su rangirali na peto mjesto u ekipnom bodovanju.


KOMENTARI: