hren
 

JADRAN (KS) TRAŽI BODOVE ZA OPSTANAK, GOŠK IM POMAŽE?
Čak četiri ključna susreta u 3. HNL – jug odigrat će se u 27. kolu. U borbi za naslov Splićani love posljednju šansu protiv Croatije koja bježi visokih osam bodova, dok će se u borbi za ostanak odigrati tri izravna dvoboja. U 1. ŽNL Jadran (KS) lovi bodove za ostanak, a Gošk putuje na Hvar

Naredne tri utakmice bit će presudne za nogometaše Vala koji čekaju izravne dvoboje u borbi za opstanak. Prva postaja je Sinj, tamo ih čeka bivši stabilni drugoligaš Junak koji ima 'samo' dva boda prednosti nad Valom koji im gleda u leđa. Sinjani su trenutno u dobroj formi s četiri utakmice bez poraza, od čega čak tri remija. Gužva pri dnu ljestvice i dalje traje, no u najlošijoj situaciji trenutno je Val koji bez bodova u Sinju može ostati i bez trećeligaškog statusa.

27. kolo:
Subota, 28.4.2018., 17:00h
Zagora – Neretvanac
Zadar – Hrvace
Imotski – Gošk
Junak – Val
Primorac (B) – Primorac 1929

Nedjelja, 29.4.2018., 17:00h
BŠK Zmaj – Kamen, 15:45
Urania – Jadran (LP)
Croatia – Split

1. Županijska liga

Borbu za ostanak vodi i Jadran (KS) koji se također nalazi na posljednjem mjestu svoga prvenstva. Čak četiri momčadi unutar su jednog boda, ali nešto lakši raspored imaju Sućurani koji ove subote dočekuju Postira. Bračani su više-manje sigurni od zone ispadanja, zato Jadran ima imperativ pobjede koju već nekoliko utakmica željno čekaju.

Jadranu može pomoći gomilički Gošk koji gostuje na Hvaru. Hvarani su također pod crvenim alarmom, no forma u posljednje vrijeme zvuči obećavajuće. Gošk se, pak, nakon nekoliko loših rezultata vratio osvajanju bodova koje će pokušati uloviti na novom gostovanju.

23. kolo:
Subota, 28.4.2018., 17:00h
OrkanJadran (T)
Osk – Uskok
Jadran (KS) – Postira Sardi
Hvar – Gošk
Zmaj (M) – Omladinac

Nedjelja, 29.4.2018., 17:00h
Sloga (M) – Omiš
Mladost (P) - Mosor


KOMENTARI: