hren
 

PRVENSTVO DRŽAVE DO 14 GODINA
Usporedo s prvenstvom države za juniore, proteklog je vikenda u Zagrebu održano i državno prvenstvo za  judaše do 14 godina, a kaštelanski mladi judaši i na tom su prvenstvu osvojili dvije titule prvaka države, i to Bruno Rozga i Matea Šustić iz JK Kaštela.

Bruno Rozga u kategoriji do 50 kg imao je zahtjevan posao, a do titule prvaka Hrvatske put ga je vodio pobjedama protiv Stjepana Ramljaka iz Vinkovaca, Etiena Bašića iz Dugava, Luke Kotige iz Pule, Roka Antunović iz splitskih Pujanki, Samoborca Doriana Goričkog te Matije Ivanjka iz velikogoričkog Pinkya.

Mlada Matea Šustić imala je znatno lakši posao jer je u kategoriji do 32 kg za curice, uz nju  nastupala još samo Nika Mohorović iz riječkog Kvarnera pa je Mateina pobjeda nad Riječankom rezultirala titulom prvakinje.

Uz njih dvoje medalju je na prvenstvu osvojio i njihov klupski kolega Roko Vujić, koji je u kategoriji do 55 kg na kraju natjecanja bio treći.

Plasman su ostvarile iz Tea Mišković i Nives Barić, osvojivši sedma mjesta u svojim kategorijama .

Na ovom prvenstvu nastupali su i judaši JK Dalmacijacement, koji su se očigledno pretplatili na peta mjesta, pa su tako Luka Sabljić, Roko Listeš, Tina Ljubić i Luna Vrbatović Boljat za nijansu ostali kratki za medalju, zauzevši peta mjesta u svojim kategorijama.


KOMENTARI: