hren
 

Rukometna sezona polako se bliži kraju, Ribola u posljednje tri utakmice ulazi bez prioriteta započevši s gostovanjem kod Vodica. U 2. HRL – jug za seniorke Marina Kaštela kod kuće zaključuje još jednu sezonu na trećem mjestu.

Rukometaši Ribole Kaštela u 20. kolu 1. HRL – jug gostuju u Vodicama kod desetoplasirane momčadi lige. Vodičani su još u borbi za opstanak, međutim, čini se da posljednjeplasirane Pećine neće u zadnja tri kola sustići tri boda zaostatka. Ribola kao peta momčad prvenstva do kraja igra bez rezultatskog opterećenja, ali se s gostovanja ne žele vratiti praznih ruku. Utakmica je po rasporedu u subotu u 19 sati u dvorani u Čisti Velikoj.

20. kolo:

Vodice – Ribola Kaštela
Buzet – Pećine
Hrvatski Dragovoljac – Solin
Mladi Rudar – Solin
Kozala – Dubrovnik
Biograd – Metković 1963

2. ŽHRL – jug

Druga liga stigla je svome kraju. Posljednje, 18. kolo na rasporedu je ovoga vikenda, a više-manje sve je već odlučeno. Dalmatinka će u prvu ligu, dok je Marina Kaštela zacementirana na trećem mjestu. Kaštelanske rukometašice oprostit će se od sezone domaćim dvobojem protiv ŽARK Split u nedjelju u 15:30 sati u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu.

18. kolo:

Sinj – Zadar
Marina Kaštela – Split
Trogir 58 – Metković
Hoteli Makarska – Dalmatinka


KOMENTARI: