hren
 

BROJNE MEDALJE
Na turniru pod nazivom „Makarski Adria cup“, prošlog se vikenda okupilo 250 natjecatelja iz 18 klubova iz Hrvatske, BIH, Crne Gore i Poljske, među kojima i mladi kaštelanski judaši, koji su uspješnim nastupima na tatamiju, svojim klubovima donijeli prvo i deveto ekipno mjesto.

S osvojenih 12 zlatnih, 11 srebrnih te sedam brončanih medalja, judaši JK Dalmacijacement osvojili su i ekipni pehar za prvo mjesto, a judaši JK Kaštela bili su ovog puta nešto manje uspješni, no ipak s tri zlata, dva srebra i četiri bronce, obogatili klupsku riznicu.

Medalje zlatnog sjaja za Cementaše su osvojili Šime Bonacin, Roko Ćorluka, Stipe Iličić, Josipa Kovač (dvije), Tina Ljubić, Marta Antonov, Luka Milić (dvije), Dorijan Šunjerga, Luka Teklić i Nediljko Orošnjak. Srebro je pripalo Duji Banu, Šimi Bonacinu, Mislavu Goiću, Stipi Iličiću, Tini Ljubić, Nediljku Orošnjaku, Roku Stričeviću, Josipu Tarašu, Luki Tekliću i Vanessi Zečević (dvije). Do brončanih medalja na ovom su natjecanju stigli Petar Jerčić, Roko Listeš, Vinka Radunić, Dorijan Šunjerga, Josip Taraš, Duje Ban i Roko Stričević.

Judaši JK Dalmacijacement, osim kao sveukupno najbolja ekipa, proglašeni su i najboljim muškim ekipama u uzrastima U16 i U18 te najboljim ženskim ekipama u U14, U16 i U18. Najboljim dječakom do 12 godina proglašen je Luka Milić, najbolja mlađa kadetkinja je Tina Ljubić dok je najbolja kadetkinja bila Josipa Kovač.

Najsjajnije medalje za JK Kaštela u Makarskoj su osvojili Nina Arambašić, Tonka Hrga i Martina Tucaj. Stepenicu niže od njih u svojim konkurencijama plasirali su se Leonarda Butir i Nikola Svalina, a Roza Batinović, Toma Batinović, Lucija Đirlić i Antonio Stipčić na ovom su natjecanju osvojili treća mjesta i vrijedne brončane medalje.


KOMENTARI: