hren
 

DOIGRAVANJE ZA PRVAKINJE
Finalna serija u ženskoj konkurenciji trenutno je izjednačena. Marina Kaštela svojom odličnom predstavom u četvrtak nanijela je prvi poraz Mladosti koja svoju 'osvetu' priprema u nedjelju u trećoj utakmici.

-„Mislim da će nam večeras biti teže nego u prvoj utakmici. One moraju ići na pobjedu, one su pod pritiskom osvojiti ovaj naslov jer su toliko toga uložili u to da im se to sad ne bi vratilo“, rekao je trener Marine Milorad Krunić.

Mladostašice su u Kaštelima odigrale najlošiju partiju sezone, što su Kaštelanke iskoristile na najbolji mogući način i pred gotovo prepunom dvoranom izjednačili na 1:1. U Zagrebu ih domaće odbojkašice čekaju 'na nož' kako bi ponovo vratile vodstvo. Za trenera Krunića eventualan poraz ne predstavlja veliki problem.
- „Mi ako i ne osvojimo naslov nećemo biti u gubitku jer smo mi već sada napravili što smo htjeli. Sve više od toga je dodatan plus. Mi ćemo se nastojat držat svoga plana koji će biti malo drugačiji nego li u četvrtak, ali svakako, bez obzira na ishod večerašnje utakmice, one znaju da nam moraju ponovo doći u Kaštela gdje ćemo ih čekati kao i u četvrtak.“

Utakmica je po rasporedu u 18:30 sati u dvorani Doma odbojke.


KOMENTARI: