hren
 

DOIGRAVANJE ZA PRVAKINJE HRVATSKE
Dvorana u Kaštel Starome bit će puna i dan nakon utakmice između Mladosti Ribole Kaštela i HAOK Mladosti. U ženskoj inačici drugu utakmicu finalne serije odigrat će Marina Kaštela i HAOK Mladost, a prednost iz prve utakmice donose gošće.

Marina nije izgledala dobro u Zagrebu prije nekoliko dana, Zagrepčanke su ih potpuno nadigrale te još jednom pokazale koliko su ozbiljno zagrizle za naslov prvaka. Slično tome potvrdio je i trener Marine Milorad Krunić.
„U Zagrebu smo imali svoje šanse. Probali smo prvi set, to je izgledalo stvarno dobro. Onda smo skrenuli sa svog plana i Mladost je preuzela inicijativu. Nakon toga nismo se više mogli vratiti pa sam zadnjih set ipo iskoristio da mlađima dam priliku kako bi mogli osjetiti finale.“

Recept je, dakle, jasan – držati se zadanog plana. Kakav je to plan trener Krunić nije htio otkriti, ali ćemo zato u utakmici otkriti koliko su Marinke koncentrirane da se mogu držati dogovorenog. S druge strane najveća prijetnja je Martina Šamadan preko koje sve ide, pogotovo kad zagusti.

Marinkama je domaći susret posljednja prava prilika, toga je svjestan Krunić:
„Četvrtak je naša prilika! Ako je ne iskoristimo teško da ćemo u trećoj utakmici, u Zagrebu, pobijediti Mladost. Idemo na sve ili ništa, ako ne uspijemo mislim da je to to!
Teško je igrati protiv ekipe koja, primjerice, ima četiri ista dizača i kad nekoj ne ide onda dođe druga. Protiv toga se ne možemo boriti. S druge strane naša ekipa stvarno je mlada i teško da od njih mogu očekivati da sada budu na toj razini, osim ovih starijih igračica. Ipak, želimo pokušati pobijediti u Kaštelima pa tako barem malo zakuhati njihove planove“, rekao je Krunić.

Ishod susreta očekujemo u četvrtak s početkom u 19:30 sati. Ulog je velik, ali to je možda posljednja domaća utakmica za Marinu u ovoj sezoni. Vrijedi pokušati iznenaditi gošće, ipak je finale u pitanju.


KOMENTARI: