hren
 

DOIGRAVANJE ZA PRVAKA
Zagrepčani su prvi probili led, pobjedom u prvoj utakmici poveli su u finalnoj seriji koja se nastavlja ove srijede u dvorani u Kaštel Starom s početkom u 19:30 sati.

Mladost Ribola Kaštela ove sezone teško izlazi na kraj Zagrepčanima koji su ih već peti put pobijedili. Favorizirani gosti spremniji su no ikad prekinuti dominaciju Kaštelana u prvenstvu, a eventualnom pobjedom u drugoj utakmici napravili bi ogroman korak prema tom cilju. No, Mladost Ribola Kaštela još drži rukavice na rukama spremne za borbu.

„Ne želimo tek tako lako predati domaći teren“, rekao je trener Kaštelana Ivan Rančić.

Kaštela su teško osvojiva tvrđava koju su samo Zagrepčani uspjeli probiti ove sezone. Međutim, trener Rančić tvrdi da zna kako doći do pobjede koja će im donijeti izjednačenje.
„Cijelo vrijeme pregledavam snimke i skautiram. Imamo nekoliko kombinacija u igri, o čemu ću odlučiti u srijedu. Prošlu utakmicu odigrali smo loše, nismo bili na razini. Oni su nas dobili najviše na naše greške, posebno na poene koje smo trebali lako dobiti, ali nismo bili koncentrirani.
Nadam se da će pogotovo Norman i Šestan biti na razini, prošlu utakmicu nisu odigrali dobro i to nam je nedostajalo“, otkrio je Rančić koji je tako istaknuo napadačku snagu svoje momčadi.

Aktualnim prvacima nije prvi put da su u situaciji nadoknade, pitanje je samo može li ova mlada momčad i ove godine spremno odgovoriti na izazov. U pomoć su im pristigli iskusni Corsini i Čošković čija se prisutnost na terenu itekako osjeća, a domaćini se nadaju da će ostali pred očekivanom punom dvoranom otpustiti svoje kočnice i pokazati svoju snagu.


KOMENTARI: