hren
 

Borba za opstanak u 3. HNL – jug sve se više zahuktava. Trenutno je sedam klubova na dnu unutar dva boda, a u 21. kolu odigrat će se dvije međusobne utakmice među kojima utakmica Vala i Kamena. U 1. ŽNL Gošk i Jadran imaju zahtjevne susrete s momčadima iz gornjeg dijela ljestvice.

Dobrim igrama u posljednje vrijeme nogometaši Vala vratili su se u aktivnu borbu za opstanak. Trenutno su na 19 bodova, a Junak koji je udaljen sedam pozicija bježi samo dva boda. Između njih nalazi se Kamen koji u posljednje vrijeme bilježi krizu rezultata pa su upali u alarmantnu zonu. Međusobni dvoboj Vala i Kamena neće odlučivati pitanje opstanka, ali je za svaku momčad silno važna pobjeda kako bi im u nastavku manje gorilo pod nogama. Val će na stadionu u Kaštel Starom dočekati Kamen s kojim ima zanimljiv omjer – u posljednjih deset utakmica pobjedu je uvijek odnio domaćin!

21. kolo:
Subota, 24.3.2018., 15:30h
Imotski – Neretvanac
BŠK Zmaj – Zadar
Junak – Urania
Primorac (B) – Zagora
Split – Hrvace
Val – Kamen

Nedjelja, 25.3.2018., 15:30h
Croatia – Jadran (LP)
Primorac 1929 – Gošk

1. Županijska liga

Goškova potraga za prvom proljetnom pobjedom nastavlja se na zahtjevnom gostovanju u Tučepima. Domaći Jadran nalazi se pri vrhu prvenstvene ljestvice te će voditi aktivnu borbu za drugu poziciju, pošto je vodeći Uskok već pobjegao na dobru bodovnu razliku. Ništa manje lagan zadatak imat će Jadran (KS). Sućurani su dobro krenuli u proljeće, no sad im u goste na stadion Zrinski u Kaštel Sućurcu stiže uvijek neugodna Sloga iz Mravinaca.

18. kolo:
Subota, 24.3.2018., 15:30h
Jadran (T) – Gošk
Omiš – Omladinac
Uskok – Mladost (P)
Orkan – Zmaj (M)
Osk – Hvar
Jadran (KS) – Sloga (M)

Nedjelja, 25.3.2018., 16:45h
Postira Sardi - Mosor


KOMENTARI: