hren
 

Marina Kaštela i Mladost Ribola Kaštela pobjedama su osigurali prednost pred drugu polufinalnu utakmicu doigravanja za prvaka. Kaštela Cemex svoju prvu utakmicu polufinala igra u četvrtak s početkom u 19 sati.

Mladost Ribola Kaštela – Mursa Osijek 3:0
(25:13, 25:22, 25:14)
Kaštel Stari, Gradska dvorana
Suci: Toni Bingula, Luka Humski

Iako oslabljeni za tri važna igrača, aktualni prvaci pokazali su pobjednički karakter svladavši Mursu u prvoj polufinalnoj utakmici s uvjerljivih 3:0. Domaćin se posebno istaknuo u prvom i trećem setu u kojem su u potpunosti nadigrali goste. Osječani su pružili koje kakvi otpor samo u drugom setu, ali u završnici obrana Mladosti nije popustila ni dozvolila izjednačenje. Uzvrat je već u subotu s početkom u 17 sati u dvorani Gradski vrt u Osijeku na koji Mladostaši odlaze sa samopouzdanjem nakon ove odlične predstave.

Polufinale:
HAOK Mladost – Rijeka 3:0
Mladost Ribola Kaštela – Mursa Osijek 3:0

Marina Kaštela – Rijeka 3:1
(18:25, 25:18, 25:21, 25:20)
Kaštel Stari, Gradska dvorana
Suci: Luka Humski, Toni Bingula

Veliki korak prema finalu doigravanja napravila je i Marina Kaštela koja je s 3:1 bila bolja od Rijeke. Nakon početnog vodstva gostujućih igračica Marina se u nastavku trgnula, ubacila u veću brzinu te s tri prilično razigrana seta preokrenula rezultat u svoju korist. S ovom prednosti braniteljice naslova odlaze u subotu na uzvrat s početkom u 19:30 u dvorani Mladosti u Rijeci, a eventualni poraz doveo bi iste ekipe ponovo u Kaštela na odlučujuću treću utakmicu.

Polufinale:
Marina Kaštela – Rijeka 3:1
HAOK Mladost – Kaštela Cemex, četvrtak


KOMENTARI: