hren
 

Ovog vikenda odigrano je 14. kolo Malonogometne lige grada Kaštela. Nažalost, niti ovo kolo nije prošlo bez odgođenih utakmica, a zbog nedolaska nekih ekipa, dvije utakmice riješene su bez borbe. Nakon što je odgođena utakmica MNK Marina - CB 'Arka' uskočila je ekipa Marina Kaštela koja je ovo kolo bila slobodna te su odigrali svoju zaostalu utakmicu protiv ekipe CB 'Arka' iz prošlog 13. kola.

Četiri prvoplasirane ekipe zabilježile su nove pobjede tako da je i nakon odigranog 14. kola poredak na vrhu ostao isti. Najteže je do pobjede došla vodeća ekipa MNK Vinišće koja je vodstvo od 3:1 iz prvog poluvremena (Družijanić 2, Parčina), usprkos boljoj igri protivničke ekipe u nastavku ipak uspjela sačuvati do samog kraja utakmice.

Iako smo u najavi kola izdvojili kao derbi utakmicu između FC Bonita i Školjki 'Katić' ona se na kraju ponajviše zahvaljujući raspoloženim igračima Školjki 'Katić' pretvorila u jednosmjernu ulicu. Naime, obrana Bonita puštala je na sve strane, prednost Školjkaša rasla je iz minute u minutu pa ne treba čuditi njihova visoka i uvjerljiva pobjeda u kojoj su se s po tri pogotka istakli Katalinić i Livaja. Preostale pogotke postigli su Rožić (2) te Đikić, Čurković i Bašić po jedan.

Do prije nekoliko kola vodeća Marina Kaštela bila je isto tako uvjerljiva, sa sedam pogodaka napunili su mrežu CB 'Arke'. Po običaju s tri pogotka najraspoloženiji je bio Burilović, trenutno vodeći strijelac lige, a s po jednim pogotkom pripomogli su mu Baran, Šarić, Luetić i Legčević.

Kao što smo već u uvodu napomenuli, utakmica MNK Marina - CB 'Arka' odgođena je na zamolbu ekipe iz Marine dok splitska ekipa Pletionica Ivković nije došla na svoju utakmicu protiv Mladeži HDZ-a zbog izostanka petorice igrača koji su bili na Braču i nisu stigli na vrijeme na trajekt. Isto tako na svoju utakmicu protiv Štafilićana nisu u zakazano vrijeme došli niti igrači Dar-mara iz Solina.


KOMENTARI: