hren
 

Kaštelanske predstavnice odlično su startale u doigravanje pobijedivši u prvim utakmicama. Marina Kaštela očekivano je bila bolja od Enne Vukovar rezultatom 3:1, dok je tri seta trebalo 'Malenima' da pobjede Poreč. Uzvrati su u subotu.

Marina Kaštela – Enna Vukovar 3:1
(25:18, 25:15, 22:25, 25:15)

Kaštel Stari, Gradska dvorana
Suci: Toni Bingula, Dominik Raca

Marina Kaštela očekivano je slavila u prvoj četvrtfinalnoj utakmici protiv Enne Vukovar. Domaće igračice osigurale su prednost pred uzvrat boljom igrom u četiri seta. U prva dva seta bila je jasno vidljiva kvaliteta Marine, u trećem su gošće iskoristile nešto drugačiji i opušteniji sastav domaćih, ali već u četvrtom setu riješeno je pitanje pobjednika.

Marina Kaštela: Botić, Subašić, Božičević, Dežulović, Barić, Teklić, Uljević, Grizelj, Zdilar, Vukić, Jureta, Čopić, Ergović, Karadža.

Enna Vukovar:Mujan, Pejaković, Ćirić, Čolak, Nikšić, Pavić, Savić, Kovač, Lukić, Kelava.

Kaštela Cemex – Poreč 3:0
(25:18, 25:17, 25:23)

Kaštel Stari, Gradska dvorana
Suci: Toni Bingula, Dominik Raca

Pobjedu u prvoj četvrtfinalnoj utakmici ostvarile su i odbojkašice Kaštela Cemexa koje su s 3:1 bile bolje od Poreča. Raspoložene 'Malene' već su u prva dva seta pokazale koliko ozbiljno žele doći do polufinala pa su s 25:18 i 25:17 povele 2:0. U trećem setu gošće imaju veću inicijativu pa na trenutke bježe i na šest razlike. No, 'Malene' ipak povisuju tempo i preokreću rezultat za konačnih 3:0.

Četvrtfinale:
HAOK Mladost – Brda 3:0
Marina Kaštela – Enna Vukovar 3:1
Rijeka – Olimpik 3:0
Kaštela Cemex – Poreč 3:0


KOMENTARI: