hren
 

U SRIJEDU STARTA DOIGRAVANJE ZA PRVAKINJE
Utakmicama u srijedu navečer započinje doigravanje za naslov prvakinja Hrvatske u odbojci. Ulogu favoritkinja zasigurno imaju Mladostašice koje su još neporažene, dok su još u fazi četvrtfinala u igri Marina Kaštela i Kaštela Cemex.

Marina Kaštela se prvi put u svojoj povijesti nalaze u ulozi braniteljice naslova, a prva prepreka im je Enna Vukovar. Vukovarke su uvjerljivo osvojile Prvu ligu sa samo tri poraza ispred splitske ekipe OK Brda. Tim naslovom osigurale su nastup iduće sezone u Superligi, a sada imaju priliku sudjelovati i u četvrtfinalu doigravanja. Marini Kaštela ne ide baš najbolje ove sezone, no u utakmici protiv niželigaša slove kao glavne konkurentice za ulazak u polufinale. Utakmica je na rasporedu u 17 sati u dvorani u Kaštel Starom.

Nakon Marine na parket će i odbojkašice Kaštela Cemex. S početkom u 19:30 one će se boriti za bolji rezultat pred uzvrat protiv OK Poreč. Porečanke su tek u zadnjoj utakmici 2. skupine drugog dijela natjecanja ugrabili prvu poziciju te u Kaštela dolaze po 'osvetu' za dva poraza iz prvog dijela prvenstva.


KOMENTARI: