hren
 

Na redu je 15. kolo 1. HRL – jug  u kojem Ribola Kaštela dočekuje Buzet, momčad koja im je nanijela prvi poraz ove sezone. U 13. kolu 2. ŽHRL – jug Marina Kaštela već u petak gostuje u Sinju.

Cilj kaštelanskih rukometaša do kraja sezone jest nastojati uigrati trenutnu mladež koja će biti oslonac za dogodine, ali i nastojat ostvariti što bolji plasman u prvenstvu. Dolazak Buzeta u nedjelju ugrožava trenutnu petu poziciju jer s dva boda manje prijete upravo Istrijani te Kozala i Metković 1963. Ribola je od Buzeta doživjela prvi prvenstveni poraz, 21. listopada prošle godine bilo je 23:16 za tadašnjeg domaćina. U međuvremenu ih je raznovrsna forma dovela na samo dva boda razmaka koje će gosti pokušati anulirati, dok bi Kaštelani eventualnom pobjedom „kupili“ mir i samopouzdanje nakon prošlotjednog poraza. Utakmica je po rasporedu u 18 sati u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu

15. kolo:
Hrvatski Dragovoljac – Kozala
Split – Metković 1963
Ribola Kaštela – Buzet
Pećine – Biograd
Mladi Rudar – Vodice
Solin – Dubrovnik

2. ŽHRL – jug

Utakmica između Sinja i Marine Kaštela organizirana je dva dana ranije od predviđenoga; za petak u 19:30 sati. Marina je porazom od Trogira 58 u prošlom kolu prepustila treće mjesto, premda bi u suprotnom scenariju ova utakmica sada bila izravna borba za drugu poziciju. Sinjanke su do sada jedino naišle na prepreku zvanu Dalmatinka, dok su u ostalim utakmicama uvjerljivo bile bolje od svojih suparnica. Obje ekipe dobro se poznaju, jasne su im slabosti i prednosti, preostaje vidjeti što će presuditi.

13. kolo:
Zadar – Trogir 58 30:34
Sinj – Marina Kaštela
Orkan – Hoteli Makarska
Metković – Dalmatinka
ŽARK Split, slobodan


KOMENTARI: