hren
 

BORBA ZA BODOVE U SJENI BORBE ZA KORNI
Kaštelanski košarkaši drugu utakmicu zaredom ostaju na svom parketu u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu. U subotu s početkom u 19 sati dolazi im Zagreb koji se, kao i Kaštelani, bore za opstanak. No, za razliku od domaćina 'Mravi' su u puno boljoj poziciji, ali trenutna rezultatska kriza ipak drži pod alarmom.

Humanitarnu notu ovoj utakmici daje akcija „Za Korni – nisi sama“ u koju se uključio kaštelanski klub. Riječ je o prikupljanju financijske pomoći za Korneliju Livaju, urednicu na Radio Dalmaciji koja je doživjela moždani udar i kojoj je oduzeta lijeva strana. Snagom volje Kornelija se uspjela dobro oporaviti, ali su joj potrebne skupe injekcije koje HZZO ne pokriva. Stoga će sav prihod od utakmice ići za njene potrebe.

„Cilj je pomoći na dva načina, direktno financijski i indirektno promoviranjem akcije ''Za Korni – nisi sama!“. Direktno ćemo pomoći tako da ćemo sav prihod od prodaje ulaznica koji pripada KK Ribola Kaštela za ovu prvenstvenu utakmicu uplatiti na žiro račun akcije. Indirektno ćemo pomoći animiranjem javnosti da pruži potporu ovoj akciji“, poručili su iz kluba.

18. kolo:
Zadar – Jazine Arbanasi
Vrijednosnice Osijek – Split
Ribola Kaštela – Zagreb
Alkar – Škrljevo
Cedevita – Zabok
Cibona – Šibenik
Hermes Analitica, slobodan


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij