hren
 

Posljednje kolo drugog dijela odbojkaške Superlige za seniorke igra se ovog utorka. I dok će HAOK Mladost i Kaštela Cemex odigrati utakmicu bez bodovnog značaja, u Kaštel Starom Marina Kaštela i Rijeka borit će se za drugo mjesto.

Četiri uzastopna poraza pokvarila su dojam Marine u drugom dijelu prvenstva. Odbojkašice su se dovele do toga da se u zadnjem kolu protiv Rijeke moraju boriti za drugo mjesto koje je praktički bilo osigurano. Premda je Marina favorit na papiru, trenutno stanje s ekipom i formom može zabrinjavati domaću publiku, no aktualne prvakinje još imaju što za pokazati. Utakmica je u utorak, s početkom u 17:15 sati u gradskoj dvorani u Kaštel Starome.

Manje atraktivna utakmica očekuje se u Zagrebu gdje Kaštela Cemex gostuje kod Mladosti. Zagrepčanke su davno osigurale plasman u doigravanje kao vodeća ekipa, dok su Malene prije tjedan dana znale da će u završnicu s četvrtog mjesta. Mladostašice su do sada četiri puta s lakoćom pobjeđivale 'Malene' pa se s pravom očekuje potvrda njihove odlične forme. Utakmica je po rasporedu u 19 sati u dvorani Dom odbojke.

12. kolo:
HAOK Mladost – Kaštela Cemex
Marina Kaštela – Rijeka


KOMENTARI: