hren
 

Kaštelanski rukometaši i rukometašice u ovom kolu igraju susjedne derbije. Ribola Kaštela u 1. HRL - jug dočekuje Solin, dok Marina Kaštela u 2. ŽHRL – jug gostuje kod Trogira.

Nošeni pobjedom protiv tada vodećeg Splita Ribola Kaštela spremno dočekuje dvoboj sa Solinom. Solin se nalazi na pretposljednjoj poziciji sa samo dvije pobjede u trinaest susreta. Imaju jedan remi kojeg su uzeli upravo protiv Ribole u susretu trećega kola, međutim, favorizirani Kaštelani ne žele dozvoliti isti kiks dva puta. Utakmica je po rasporedu u nedjelju u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu s početkom u 18 sati.

14. kolo:
Kozala – Mladi Rudar
Dubrovnik – Split
Biograd – Hrvatski Dragovoljac
Metković 1963 – Pećine
Buzet - Vodice
Ribola Kaštela - Solin

2. HRL – jug (seniorke)

Izravan dvoboj za treće mjesto odigrat će se u nedjelju u Trogiru između Trogira 58 i Marine Kaštela. Marina je trenutno u boljoj poziciji sa bodom prednosti ispred domaćina za vikend te dolaze s boljom formom u posljednje vrijeme. Trogiranke ipak žele nastaviti svoj dobar niz na domaćem parketu pa će biti zanimljivo vidjeti čija će obrana najviše popustiti, odnosno čiji će se napad najviše raspucati. Utakmica je po rasporedu u 17 sati.

12. kolo:
ŽARK Split – Metković
Hoteli Makarska – Sinj
Trogir 58 – Marina Kaštela
Dalmatinka - Orkan
Zadar, slobodan


KOMENTARI: