hren
 

Subota je rezervirana za odbojkaško pripetavanje seniora i seniorki. I dok u dvorani u Kaštel Starom s početkom u 19:45 sati gradski derbi igraju Kaštela Cemex i Marina Kaštela, Mladost Ribola Kaštela gostuje u Rijeci s početkom u 17 sati.

Branitelj naslova trenutno se nalazi u nezgodnoj situaciji. Naime, Mursa se s nizom pobjeda približila na samo bod zaostatak za drugoplasiranim Kaštelanima s kojima tek trebaju odigrati susret. Međutim, Mladost ipak ima sve pod svojom kontrolom. U subotu gostuju kod Rijeke koju su ove sezone već nekoliko puta pobjeđivali, dok Mursa ima težak zadatak 'okrznuti' stopostotne Zagrepčane. Tako Kaštelani već ovom pobjedom mogu osigurati drugo mjesto pa bez opterećenja dočekati dvoboj s Mursom.

10. kolo:
Mursa Osijek – HAOK Mladost
Rijeka – Mladost Ribola Kaštela

Superliga (seniorke)

Gradski derbi očekuje nas u subotu s početkom u 19:45 sati. Marinina forma u posljednje vrijeme je popustila pa im je nužno potrebna pobjeda u derbiju kako se u zadnjem kolu ne bi trebali vaditi protiv Rijeke u borbi za drugo mjesto. Riječankama će trebati više od sreće da pobjede Mladost, pa je ovo kolo prava prilika Marine da zaključi drugi dio natjecanja na drugoj poziciji. Kaštela Cemex u ovoj fazi natjecanja igra nešto lošije, međutim, već je ove sezone pokazala da zna kako pobijediti Marinu.

10. kolo:
Rijeka – HAOK Mladost
Kaštela Cemex – Marina Kaštela


KOMENTARI: