hren
 

Ovog vikenda na rasporedu su utakmice 17 kola 3. HNL – jug kao i 15. kolo 1. ŽNL. Kaštelanski klubovi pripremaju se za nadolazeće dvoboje, no još nije sigurno hoće li se utakmice odigrati zbog kiše koja natapa terene.

U subotu s početkom u 15 sati Val i Zagora trebali bi igrati važnu utakmicu u borbi za opstanak. Kaštelani su trenutno na začelju, no spasonosna pozicija u ovoj izazovnoj borbi za očuvanje trećeligaškog statusa itekako je dohvatljiva. Trener domaćina u Ante Terze uoči utakmice poručuje: „Jasno je da se borimo za opstanak, ali treniramo naporno i dobro. Zagoru respektiramo jer znamo tko su i odakle dolaze, međutim, mi smo spremni i idemo na pobjedu.“

Odigravanje utakmice ipak je stavljeno pod upitnikom. Utakmica Goška i Hrvaca zbog kiše je već odgođeno, a pitanje je koliko će još izdržati teren u Kaštel Starom.

14. kolo:
Subota, 3.3.2018., 15:00
Junak – Neretvanac
Primorac (B) – BŠK Zmaj
Split – Zadar
Val – Zagora
Kamen – Jadran (LP)
Gošk - Hrvace

Nedjelja 4.3.2018., 15:00
Croatia – Imotski
Primorac 1929 - Urania

1. Županijska liga

Ista situacija događa se u 1. Županijskoj ligi. Zbog kiše već je odgođen početak 2. ŽNL, a odgođene su i sve utakmice mlađih uzrasta. Gošk i Jadran (KS) ipak se spremaju za susrete 15. kola dok se ne odluči drugačije. Goškovci na svom terenu u Kaštel Gomilici dočekuju vodeći Uskok koji dugim korakom korača prema kvalifikacijama za treću ligu. U borbi za naslov je i Mladost (P) koja će na svom terenu dočekati Jadran (KS). Sućurani su se pobjedom u prošlom kolu oporavili od negativnog niza očekujući ljepše proljeće.

15. kolo:
Subota, 3.3.2018., 15:00
Hvar – Jadran (T)
Zmaj (M) – Sloga (M)
Mladost (P) – Jadran (KS)
Mosor – Osk
Omladinac – Orkan
Gošk – Uskok
Omiš – Postira Sardi


KOMENTARI: