hren
 

NOVA KOLEKCIJA ODLIČJA
Kaštelanski judaši, od 8 do 14 godina, prošlog su vikenda nastupali na memorijalu Drago Krželj koji se održao u Splitu, a od kaštelanskih klubova, među 18 klubova sa 306 natjecatelja,  koliko ih je na turniru nastupilo, bolji su bili samo judaši splitskih Pujanki.

Judaši JK Kaštela, pop broju osvojenih medalja osvojili su drugo mjesto na turniru, a u svoju bogatu riznicu nadodali su sedam zlata, četiri srebra i deset brončanih odličja.

Nositelji zlatnih medalja s ovog turnira tako su u konkurenciji do 10 godina Antonio Barada, u konkurenciji do 12 godina Martina Tucaj, Roko Rozga i Toma Batinović. U konkurenciji do 14 godina zlato su osvojili Bruno Rozga, Filip Botić i Tea Mišković.
U konkurenciji do 10 godina srebro je osvojila Marija Škopljanac, među judašima do 12 godina drugo mjesto u svojoj kategoriji osvojila je Tonka Hrga, a srebrne medalje pripale su i Matei Šustić i Slavku Škopljancu među judašima do 14 godina.
Za deset brončanih medalja izborili su se u konkurenciji U 10 Bože Tešija, Jelena Škopljanac, Karlo Pušnik, Nina Arambašić i Roza Batinović, u konkurenciji do 12 godina Gabriela Biluš-Gagić i Lukrecija Tešija te u U14 Nina Serdar, Roko Vujić i Iva Radić.

Na treće mjesto na turniru plasirali su se mladi judaši JK Dalmacijacement, sa pet zlatnih, sedam srebrnih i pet brončanih medalja.

U najstarijoj konkurenciji, do 14 godina zlatnu medalju osvojio je Roko Listeš, u U12 Roko Ćorluka, a u U10 Patrik Blažević, Krešimir Jerčić i Lea Delić.
Srebrne medalje u U14 pripale su Luki Sabljiću i Luni Boljat Vrbatović, među judašima do 12 godina Roku Stričeviću, Petru Jerčiću i Lani Delić, dok su u konkurenciji do 10 godina srebrni bili Nikola Peričić i Melani Radić.
Odličja brončanog sjaja u konkurenciji do 12 godina osvojili su  Lana Jerkunica, Ante Kuzma Grubišić,  Vinka Radunić i Marta Antonov, dok je među najmlađim Cementašima bronca pripala Branki Radunić.


KOMENTARI: