hren
 

Pred ljubiteljima malog baluna u Kaštelima prvi je veliki i značajan događaj u ovoj godini, finale kupa MNL Grada Kaštela. Kao što svi pratitelji malonogometnih zbivanja u našem gradu znaju, skoro petnaest godina finale Kupa malonogometne lige grada Kaštela igra se u sklopu proslave Dana Grada Kaštela, tako da će se ove godine finale Kupa lige igrati u subotu, 3. ožujka u 17 sati.

Ove godine u finalu Kupa MNL Grada Kaštela sastaju se, po prvi puta ekipa MNK Vinišće, vodeći sastav lige te Školjke 'Katić' kojima je ovo već šesti nastup u finalu Kupa kojeg su prošle godine i osvojili pobijedivši u finalu Mladež HDZ-a Kaštela. Školjkašima je to bio četvrti osvojeni kup.

Put jedne i druge ekipe do same završnice bio je podjednako zahtjevan, u 1. kolu Vinišće je bez borbe prošlo dalje pošto se njihov protivnik CB'Macao' nije pojavio dok su se Školjke 'Katić' direktno plasirale u daljnji tijek natjecanja. Već u četvrtfinalu obje su ekipe imale dosta te teži zadatak, Vinišće je bilo bolje od Štafilićana tek nakon boljeg izvođenja penala dok su Školjkaši nakon velike borbe izbacili Dar-mar iz Solina. U polufinalu Vinišće je protiv ekipe Sv. Kajo tek boljom igrom u drugom poluvremenu izborilo plasman u finale dok su se Školjke 'Katić' morale dobrano namučiti kako bi izbacili Marinu Kaštela.

Prije samog finala, s početkom u 16:15 sati odigrati će se revijalna utakmica u kojoj će se sastati polaznici škole malog nogometa FC Bonito Kaštela te njihovi vršnjaci iz Primorskog dolca (2009. godište)

Subota, 03.03.2018.
16:15   Revijalna:  FC Bonito Kaštela -- MNK Primorski dolac  (2009. godište) 
17:00   Finale:       MNK Vinišće - Školjke 'Katić'


KOMENTARI: