hren
 

Seniorsko prvenstvo Hrvatske u odbojci ušlo je u ubrzani ritam do početka doigravanja. Klubovi će odigrati čak četiri utakmice u desetak dana čime će se kompletirati drugi dio natjecanja, a započinje s derbijem između kaštelanske i zagrebačke Mladosti.

Dugo vremena prošlo je otkako je HAOK Mladost u Kaštelima slavila dva puta zaredom. Do posljednje pobjede koja se zbila prošlog mjeseca čekali su čak tri godine, a sada im se pruža prigoda da novim slavljem dodatno učvrsti prvu poziciju. Međutim, Kaštelani su uvijek znali kako se suprotstaviti svojim rivalima, to su na poseban način pokazali u polufinalu kupa kada su ih s dvije uvjerljive pobjede izbacili i 'uzeli' im prošlogodišnju titulu.

„Sutra ćemo ići po pobjedu, kao što i oni dolaze ovdje s istom namjerom. Mislim da prevaga u našoj igri može biti servis i napad, dok s prijemom ne bi trebali imati problema jer smo tu najkvalitetniji u ligi. U sastav će prvi put biti Čošković, od ozljede se vraća Šestan, međutim, ne želim otkrivati naše karte ni adute“, rekao je trener kaštelanske Mladosti Ivan Rančić.

Utakmica je po rasporedu u srijedu u 19 sati u gradskoj dvorani u Kaštel Starom. Utakmicu sude Goran Brozić i Domagoj Niessner.

9. kolo:
Mladost Ribola Kaštela – HAOK Mladost
Rijeka – Mursa Osijek


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij