hren
 

ŠKOLSKO PRVENSTVO HRVATSKE
Mladi judaši, učenici osnovne škole „Prof. Filipa Lukasa“ iz Kaštel Starog, još jednom su se okitili titulom školskih ekipnih prvaka u judu i to treću godinu zaredom te tako potvrdili odličan rad s mladim sportašima kako u starosejskoj školi tako i u JK Kaštela, gdje svi članovi momčadi prvaka treniraju.

Školsko sportsko društvo Grdelin iz Kaštel Starog nastupilo je u Vinkovcima, na školskom prvenstvu Hrvatske u judu u muškoj konkurenciji, u kojoj je nastupilo deset školskih sportskih društava, a natjecanje se održalo i u ženskoj konkurenciji, u kojoj Kaštela nisu imala svoje predstavnice.
Judaše Grdelina na natjecanju su vodili profesorica Marija Žižić te trener Nenad Buzov.

U uspjehu ovih mladih judaša sudjelovali su Roko Rozga osvojivši prvo mjesto u kategoriji do 34 kg, Ivan Škomrlj osvojivši prvo mjesto u kategoriji do 50 kg, Luka Botić, osvajač prvog mjesta u kategoriji do 55 kg, Carllo Skelin koji je osvojio prvo mjesto u kategoriji do 60 kg, Roko Škomrlj koji je u kategoriji do 66 kg također osvojio prvo mjesto, osvajači drugih mjesta u svojim kategorijama Filip Botić do 46 kg, Bruno Rozga do 55 kg i Mate Rajčić do 60 kg te nositelji brončanih medalja Mako Rajčić u kategoriji do 34 kg, Toma Batinović do 38 kg i Toma Peran u kategoriji poviše 66 kg. Svoj obol dao je i Marko Vujić u kategoriji do 42 kg osvojivši peto mjesto.


KOMENTARI: