hren
 

Favoriti su u osmom kolu upisali lagane pobjede – HAOK Mladost je s glatkih 3:0 svladao Mursu Osijek, a istim rezultatom Mladost Ribola Kaštela bila je bolja od Rijeke.

Mladost Ribola Kaštela – Rijeka 3:0
(25:18, 26:24, 25:15)

Kaštel Stari, Gradska dvorana
Suci: Miroslav Milinović, Toni Bingula

Do sigurne pobjede odbojkaši Mladosti Ribole Kaštela stigli su u svega sat vremena igre. Protiv Riječana su pokazali dobru napadačku igru, što se posebno osjetilo u prvom i trećem setu u kojem su gosti rijetko dolazili do bodova. Jedina napetost susreta osjetila se u drugom setu kada su Riječani imali izvrsnu prigodu za izjednačenje, međutim, domaćin nije dozvolio da se susret zakomplicira već su sustigli zaostatak i preokrenuli rezultat u svoju korist. Već u srijedu na rasporedu je novi derbi između dvije Mladosti u Kaštel Starom.

Mladost Ribola Kaštela: Višić (3), Norman (19), Perić (5), Giljanović (12), Đirlić, Glaurdić (15), Cikojević, Šestan, Jo. Melvan, Pervan, Ruiz (13), Ščerbakov (1), Ja. Melvan. Trener: Ivan Rančić

Rijeka: Pavlović (2), Ličina (2), Krešić, Jurišić (9), Martić, Osojnak (12), Stanić, Čule (5), Lasić (4), Banko, Sušanj, Smiljanić (1), Čolnar. Trener: Velimir Liverić8. kolo:


HAOK Mladost – Mursa Osijek 3:0
Mladost Ribola Kaštela – Rijeka 3:0

Tablica:
HAOK Mladost  8  +21  24
Mladost Ribola Kaštela  8  +0  13
Mursa Osijek  8  -8  7
Rijeka  8  -13  4


KOMENTARI: