hren
 

U dvanaestom kolu 1. HRL – jug rukometaši Ribole Kaštela igraju ulogu favorita dočekujući posljednju ekipu lige, dok u 2. HRL – jug rukometašice Marine Kaštela igraju derbi protiv Dalmatinca.

Nakon poraza protiv Hrvatskog Dragovoljca rukometaši Ribole Kaštela vraćaju se tamo gdje su počeli – na susret protiv RK Pećine u utakmici 12. kola. Tom utakmicom počinje drugi dio prvenstva, dok su u prvom dijelu Kaštelani slavili s 34:27. U međuvremenu su Pećine ostvarile tek jednu pobjedu i remi pa se zajedno sa Solinom uvjerljivo nalaze na dnu.
Ribola do kraja sezone može igrati bez opterećenja jer su ispali iz borbe za naslov, a od zone ispadanja su miljama daleko. Ipak, od pobjeda se ne odustaje pa će s tim ciljem ući u utakmicu koja je po rasporedu u nedjelju u 18 sati u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu.

12. kolo:
Metković 1963 – Mladi Rudar
Dubrovnik – Hrvatski Dragovoljac
Buzet – Kozala
Biograd – Vodice
Solin – Split
Ribola Kaštela - Pećine

2. HRL – jug (seniorke)

Na parket se nakon gotovo tri mjeseca stanke vraćaju rukometašice Marine Kaštela. One će u subotu gostovati kod vodeće Dalmatinke protiv koje su izgubile na otvaranju prvenstva. Dalmatinka je trenutno jedina stopostotna ekipa, bježe dva boda drugoplasiranom Sinju, a potom slijedi Marina s četiri boda zaostatka. Eventualnom pobjedom Marina bi se ponovo vratila u igru, no do toga tek treba doći. Utakmica je u 18 sati.

10. kolo:
Zadar – Orkan
Trogir 58 – Hoteli Makarska
Dalmatinka – Marina Kaštela
ŽARK Split – Sinj
Metković, slobodan


KOMENTARI: