hren
 

SUPER LIGA
U subotu se nastavlja drugi dio odbojkaške Super lige. Mladost Ribola Kaštela i Marina Kaštela igraju protiv Rijeke, a Kaštela Cemex ima priliku za revanš protiv zagrebačke Mladosti.

Poraz protiv Murse Osijek malo je zakomplicirao situaciju kaštelanskoj Mladosti, no aktualni prvaci i dalje imaju stvar pod kontrolom. Trener Mladosti Ivan Rančić najavio je moguće oscilacije u igri i u rezultatima u ovim fazama natjecanja, ali samo kao dio priprema za doigravanje u kojem će momčad pružiti svoju stopostotnu igru za obranu naslova. Kod kuće u devetom kolu dočekuju Rijeku koju su ove sezone tri puta pobjeđivali, međutim, sva tri puta bilo je tijesno. Utakmica je po rasporedu u subotu u dvorani u Kaštel Starom s početkom u 19:45 sati.

9. kolo:

HAOK Mladost – Mursa Osijek

Mladost Ribola Kaštela – Rijeka

Superliga (seniorke)

Marina Kaštela prilično mirno može koračati prema doigravanju za prvaka, po svemu sudeći, s druge pozicije. Naime, nalaze se u dovoljnom raskoraku od trećeplasirane Rijeke i prvoplasirane Mladosti, a sa sutrašnjom utakmicom Marinke se mogu dodatno odlijepiti od Riječanki i četiri kola prije kraja praktički osigurati drugo mjesto. Riječanke su Marini ove sezone uzele samo jedan bod, no u obje utakmice pružile su odličan otpor pa se još jedna dobra odbojkaška predstava čeka i u subotu s početkom u 18 sati u dvorani Mladosti u Rijeci.

Kaštela Cemex i zagrebačka Mladost ponovo su zajedno, ali ovoga puta u dvorani u Kaštel Starom. Svega tri dana nakon završnice odbojkaškog Kupa, u kojem su Mladostašice stigle do svog prvog ovosezonskog trofeja, na redu je dvoboj u prvenstvu. Mladost dolazi sa stopostotnim učinkom, a Kaštela Cemex nada se da bi barem u četvrtom pokušaju mogle doći do sreće. Utakmica je po rasporedu u 17 sati.

9. kolo:

Kaštela Cemex – HAOK Mladost

Rijeka – Marina Kaštela


KOMENTARI: