hren
 

FINALE KUPA
Odbojkašice Kaštela Cemex jutros su se uputile u Zagreb gdje će s početkom u 18 sati u dvorani Doma odbojke igrati finale odbojkaškog Kupa. Protivnik je HAOK Mladost koja u domaćim natjecanjima još nijednom nije izgubila.

Malene su se plasirale u finale Kupa sjajnom igrom protiv gradskog rivala kojeg su s dvije pobjede onemogućili od obrane naslova. U tom razdoblju Kaštela Cemex igrala je u najboljoj formi sezone, nanizale su nekoliko pobjeda i u prvenstvu i tako izborile prvu skupinu drugog dijela prvenstva.

Sada ih čeka izazov u Kupu kojeg klub nije doživio još od 2004. godine kada su kao Kaštela DC izgubili upravo od Mladosti. Dvije godine prije toga Kaštela DC osvojila je naslov u kultnoj finalnoj utakmici, a još su 1999. i 2000. godine dva puta gubile u finalu.

U ovogodišnjoj borbi za naslov Mladost igra ulogu velikog favorita, no narodna izreka kaže da je lopta okrugla te je tako u sportu sve moguće. Utakmice Kupa posebne su po tome što je riječ o jednoj utakmici – ili jesi ili nisi.


KOMENTARI: