PRED KOMISIJOM TEŽAK POSAO
Ovog će se utorka, u organizaciji Zajednice športskih udruga, u Gradskoj vijećnici u Kaštel Sućurcu, sastati Komisija koju čine sportski djelatnici i novinari, a koja će izabrati najuspješnije sportaše, trenera, momčad i ekipu Kaštela za 2017. godinu. Proglašenje najboljih sportaša, održat će se 28. veljače u sklopu proslave Dana grada Kaštela. U nastavku pogledajte tko su nominirani.

NOMINIRANI SPORTAŠI

1.     DINO ŠIPIĆ– KOŠARKAŠKI KLUB RIBOLA KAŠTELA  - Član seniorske ekipe koja je kroz kvalifikacije u A2 ligi izborila nastup u Premijer ligi. 

2.     PETAR VIŠIĆ– OK MLADOST RIBOLA KAŠTELA – Seniorski  prvak Hrvatske, član seniorske reprezentacije Hrvatske i finalist Kupa Hrvatske.

3.     HRVOJE PERVAN– OK MLADOST RIBOLA KAŠTELA – Seniorski prvak Hrvatske i finalist Kupa Hrvatske. Prvi libero seniorske reprezentacije Hrvatske.

4.     LUKA ŽULJEVIĆ– KBK UNI RENT – Treće mjesto državno prvenstvo full contact, prvo mjesto svjetski kup kick light, drugo mjesto svjetsko prvenstvo kick light, prvo mjesto croatia open full contact. Član Hrvatske reprezentacije.

5.     LOVRE BARIŠIĆ– JUDO KLUB DC – Treće mjesto na prvenstvu Hrvatske za seniore.

6.     MATE GLAURDIĆ– OK MLADOST RIBOLA KAŠTELA – Seniorski prvak Hrvatske i finalist Kupa Hrvatske.

7.     NIKŠA TORLAK– KLUB DIZAČA UTEGA KAŠTELA – Drugo mjesto na seniorskom prvenstvu Hrvatske.

NOMINIRANE ŠPORTAŠICE

1.     TENA LUKAS– TENIS KLUB KAŠTELA – Prvo mjesto na seniorskom prvenstvu Hrvatske u pojedinačnoj konkurenciji, prvo mjesto na profesionalnom turniru ITF. U 2017. g bila je na 296 mjestu na WTA ljestvici. Članica je seniorske reprezentacije Hrvatske.

2.     DANICA ULJEVIĆ– OK MARINA KAŠTELA – Članica seniorske ekipe koja je u sezoni 2016/17 osvojila Prvenstvo Hrvatske, Kup Hrvatske i Super kup Hrvatske.

3.     MIA MIHOVILOVIĆ– JUDO KLUB KAŠTELA - Prvo mjesto na prvenstvu Hrvatske za seniorke,treće mjesto na PH za mlađe seniorke, prvo mjesto na Europskom kadetskom kupu, prvo mjesto na Hrvatskom judo super kupu po broju ostvarenih bodova na kriterijskom natjecanju za seniorke. Članica juniorske i kadetske reprezentacije Hrvatske u kategoriji do 70 kg.  

4.     NIKA STANOVIĆ– ODBOJKAŠKI KLUB  KAŠTELA CEMEX – kapetanica i standardna igračica seniorske ekipe odbojkaškog kluba Kaštela cemex koje su osvojile 4. mjesto na prvenstvu Hrvatske u sezoni 2016/17. Članica seniorske reprezentacije Hrvatske koja je na Europskom prvenstvu zauzela 9 mjesto.

5.     ADA MULAOSMANOVIĆ– KLUB DIZAČA UTEGA KAŠTELA – 1. mjesto na seniorskom prvenstvu Hrvatske.

NOMINIRANA MOMČAD

1.     KK RIBOLA KAŠTELA – Seniorska ekipa u sezoni 2016/2017  je nakon odigranih kvalifikacija ostvarila pravo nastupa u Premijer ligi.

2.     OK MLADOST  MARINA KAŠTELA– U sezoni 2016/2017 po šesti puta za redom seniorska ekipa je zauzela prvo mjesto u prvoj Hrvatskoj Super ligi.

3.     HVK MARINA KAŠTELA - TONI ČAVKA, BERNARD SAMARDŽIĆ i kormilar    

IVAN BANOVAC–  Na prvenstvu Hrvatske u dvojcu sa kormilarom osvojili su drugo mjesto.

4.     KLUB DIZAČA UTEGA KAŠTELA– Osvajači Kupa RH za 2017. u muškoj konkurenciji.

NOMINIRANA  EKIPA

1.     OK MARINA KAŠTELA– U sezoni 2016/2017 seniorska ekipa osvojila je prvenstvo Hrvatske, Super Kup i Kup Hrvatske.

2.     OK KAŠTELA CEMEX – U sezoni 2016/2017 seniorska ekipa zauzela je četvrto mjesto u prvoj Hrvatskoj Super ligi.

NOMINIRANI  TRENRI

1.     IVICA ČELAN– KK RIBOLA KAŠTELA – Pod njegovim vodstvom košarkaši KK Ribola Kaštela su se uspjeli iz A2 lige plasirati u prvu Hrvatsku Premijer ligu.

2.     JOSIP BARIĆ– JUDO KLUB DC –  Trener koji je sa svojim judašima u seniorskoj, juniorskoj i kadetskoj konkurenciji postigao zavidne rezultate.

3.     JOSIP BERECKA – VESLAČKI KLUB MARINA KAŠTELA-  Sa posadom koju je trenirao osvojio je drugo mjesto na prvenstvu Hrvatske.

4.     IVAN RANČIĆ– OK MLADOST RIBOLA KAŠTELA – Po šesti puta za redom osvojio prvu Hrvatsku Super ligu.

5.     MILORAD KRUNIĆ– OK MARINA KAŠTELA – Trener seniorske ekipe koja je u sezono 2016/2017 osvojila Prvenstvo Hrvatske, Kup Hrvatske i Super kup Hrvatske.

6.     BOŠKO ROZGA– JUDO KLUB KAŠTELA  – Trener Lucije i Jelene Brešković sa kojima je na Europskom prvenstvu za slijepe i slabovidne te Europskim Para igrama mladih osvojio druga mjesta. Na svim prvenstvima u Hrvatskoj njegovi judaši osvojili su 7 zlatnih, 9 srebrnih i 9 brončanih medalja a na ostalim natjecanjima osvojeno je 148 zlatnih, 170 srebrnih i 184 brončane medalje.

7.     MILJENKO ŠARAC– KBK UNI RENT

8.     NINO NIKOLIĆ – KLUB DIZAČA UTEGA KAŠTELA

9.     DRAGAN ELEZ – GIMNASTIČKI KLUB KAŠTELA


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij