hren
 

ZVUČNA POJAČANJA U KLUBU
Kad se more povuče znak je da će doći val. Što se više more povuče to je znak da će biti veći val. Ima li ova slika iz prirode ikakvo značenje i za nogometni klub Val koji se od zimskog egzodusa igrača oporavlja odličnim pojačanjima?

Naime, prošlog tjedna pisali smo o problemima u kojima se klub zatekao, ali prema svemu sudeći stvari idu prema dobrom redu. Val se ponovo pjeni! U klub su proteklih dana stigla dva bivša 'Imoćana' Marin Mić i Petar Petranić. Miću ovo nije prvi angažman za Val, a njegove obrambene sposobnosti cijenjene su svugdje u Dalmaciji. S njim je iz Imotskog stigao 25-godišnji napadač Petranić koji je još igrao za Junak, Krško, Bistru, Mosor, Dugopolje, Zmaj (M) i Vinodol. U klub je stigao i Ivan Perković iz Solina, a najzvučnije pojačanje svakako je Hrvoje Slavica. Iskusni 36-godišnji vratar većinu je svoje dobre karijere čuvao vrata Šibenika, a dres Vala nosio je prije petnaestak godina.

U klub su još stigli Marko Barišić iz Hrvatskog Dragovoljca te dvojac Mateo Baturina i Ante Sunara iz Junaka, no još nije krenula procedura za njihovo registriranje. Pored spomenutih imena moguća su nova pojačanja, neki igrači su na probi u kojoj se tek trebaju dokazati.

U međuvremenu Val je odigrao dvije prijateljske utakmice. Protiv Mosora je odigrao 2:2, a Jadrana (KS) pobijedili su s 3:0. Danas u Solinu igraju protiv Kamena kao generalka pred utakmicu Županijskog kupa u srijedu protiv Goška.


KOMENTARI: