hren
 

Šesnaesto kolo košarkaške Premijer lige otvoreno je jučerašnjom pobjedom Zadra protiv Zaboka, a nastavlja se u subotu s ostalim utakmicama. Predviđena utakmica između Ribole Kaštela i Cedevite odgođena je na zahtjev Zagrepčana za 28. veljače pa će tako Ribola na „produženi odmor“.

Prije dva tjedna Ribola Kaštela okitila se prvom pobjedom u prvenstvu. Pao je Alkar, diglo se samopouzdanje u momčadi u nadi da će konačno krenuti na bolje. Po rasporedu drugog kola proljetnog dijela prvenstva bili su slobodna ekipa pa su imali dva tjedna pripreme za Cedevitu. Međutim, odgođenom utakmicom Ribola će sljedeću prvenstvenu utakmicu odigrati tek krajem mjeseca zbog reprezentativne stanke. Premda slijedi pauza od prvenstva, treninzi ne staju već će se s ponekom prijateljskom utakmicom nastojati zadržati natjecateljski ritam.

„Idući tjedan odigrat ćemo dvije prijateljske utakmice. Trebali smo već ovaj tjedan imati jednu, međutim, neke su se stvari ispriječile pa smo odustali. Slijedi nam pauza, ali ćemo se i dalje pripremati. Pobjeda protiv Alkara dala nam je jedan pozitivan klik i nadam se da će sve doći na svoje mjesto“, rekao je trener Luka Žitko.


KOMENTARI: