hren
 

JK KAŠTELA IMAJU NAJBOLJU KADETSKU MOMČAD
Prvenstvo Hrvatske za kadetkinje i kadete održano prošlog vikenda u Splitu, donijelo je judašima kaštelanskih klubova JK Kaštela i JK Dalmacijacement čak četiri pojedinačne i jednu momčadsku titulu prvaka države.

Na ovom prvenstvu nastupilo je 128 judaša i 63 judašice iz 35 hrvatskih klubova, najbolji predstavnici svojih klubova u kadetskoj konkurenciji.

Kaštelani su i ovaj put pokazali da su u samom vrhu hrvatskog juda, što su posebno pokazali Cementaši Katarina Krišto u kategoriji do 63 kg i Bruno Zebić u kategoriji do 90 kg te članovi JK Kaštela Roberto Raca u kategoriji poviše 90 kg i Nikola Zorotović u kategoriji do 50 kg, popevši se na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja.

Na ovom natjecanju osvojeno je još pet medalja i to dvije srebrne i tri brončane, a osvajači srebra su kadeti JK Kaštela Ivan Škomrlj i Petar Vujić, a njihove klupske kolege Nika Perišić, Roko Škomrlj i Maja Franić osvajači su brončanih medalja.
Kaštelanski judaši iz oba kluba ostvarili su i nekoliko plasmana od petog do devetog mjesta, a odlični rezultati JK Kaštela ovaj su klub doveli do titule najbolje kadetske momčadi prvenstva.

Titule prvaka države u kadetskoj konkurenciji s ovog su prvenstva ponijeli osim kaštelanskih judaša i Stjepan Puljiz, Solin; Petar Krištofić, Lika Zagreb; Timon Perić, Mladost Osijek; Leon Đapić, Ura nage;  Augustin Marković, Solin i Josip Bulić, Dubrovnik 1966; Lara Šušnić, Rijeka; Ana Viktorija Puljiz, Solin; Anica Bubić, Solin;  Marija Lindić, Profectus Samobor;  Lara Cvjetko, Profectus Samobor; Andrea Šuljak, Dubrovnik i Stella Lovaković, Mladost Osijek.


KOMENTARI: