hren
 

U posljednjoj pripremnoj utakmici rukometaši Ribole Kaštela doživjeli su poraz od Zadra rezultatom 24:27. Bila je to zadnja provjera pred susret s Umagom u srijedu u 1/16 finala Kupa.

Ribola Kaštela – Zadar 24:27 (12:13)

Zadrani su zasluženo slavili u prijateljskom dvoboju, no rezultat ipak nije bio u prvom planu. Oba trenera iskoristila su utakmicu za uigravanje svojih momčadi te za pružanje prilike pojedinim igračima kako bi znali na koga mogu računati u nastavku sezone. Premda je riječ o utakmici bez natjecateljskog značaja igrači Ribole trebali bi biti zabrinuti za pojedine greške tijekom utakmice, osobito tehničkih u napadu. Zadrani su kaznili domaćina u drugom poluvremenu kada su uspjeli pobjeći na četiri razlike te su od tada uspješno kontrolirali rezultat do završne sirene.

Ribola Kaštela:Pepur, Šegrt, Ilić (2), Pavlov, Ivanda (4), Bilokapić (1), Javorčić (3), Papić (2), Čorić, Kovačević (1), Tukić (2), Vujičević (1), Andabak (2), Milas, Krokar (6), Mirat.

Zadar: Žugaj, Dujmović (4), Klapić (7), Bračić (1), Patrk (3), Klarica (7), Tanta (3), Olić, Knežević (1), Roglić (1), Juričić.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij