hren
 

Kaštelanski malonogometaši utakmicama 9. kola koje se sutra igraju u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom nastavljaju svoje prvenstveno.natjecanje. Ovo kolo donosi nam veliki derbi, susret Školjki 'Katić' prvaka u zadnje dvije sezone i Štafilićana koji su lanjsko prvenstvo završili kao drugoplasirani. Veliki broj kvalitetnih igrača malog baluna koji igraju za te dvije ekipe garancija su nam da ćemo sutra gledati atraktivan i zanimljiv susret.

U sjeni derbija 'Školjkaša' i Štafilićana odigrati će se preostalih pet susreta 9. kola. Program započinje utakmicom solinske ekipe Dar-mar i posljednjeplasirane ekipe na tablici Pletionice Ivković. Nakon derbija na parket izlazi vodeća Marina Kaštela koja igra protiv sve bolje ekipe FC Bonito koja protiv jačih suparnika pruža odlične partije.

Mladež HDZ-a Kaštela dočekuje iskusnu ekipu CB 'Arka' koja ove sezone igra dosta lošije nego lani dok će Vinišće nastojati pobjedom nad ekipom CB 'Macao' zadržati visok plasman i priključak s vodećim dvojcem. U posljednjoj utakmici kola sastaju se ekipe Sv. Kaja i Mnk Marine koja će u sutrašnjem susretu pokušati zabilježiti treću prvenstvenu pobjedu za redom.

NEDJELJA, 21.01.2018.................................9. kolo

16:00   MNK Pletionica Ivković -- Dar-mar Solin
16:55   Školjke 'Katić' -- Kaštel Štafilić-CB 'Virus'
17:50   FC Bonito Kaštela -- Marina Kaštela 
18:45   Mladež HDZ-a Kaštela -- CB 'Arka'
19:40   MNK Vinišće -- CB 'Macao' 
20:35   Sv. Kajo -- MNK Marina


KOMENTARI: