hren
 

Odbojkaški klubovi Mladost Ribola Kaštela i Marina Kaštela nalaze se u konkurenciji za sportsko ime Dalmacije po izboru Slobodne Dalmacije, a u odabiru možete sudjelovati i vi!

Već tradicionalno Slobodna Dalmacija bira sportsko ime Dalmacije u protekloj godini. Ove godine glasovat će se u četiri kategorije: za najboljeg sportaša, sportašicu, momčad i ekipu, a posebni žiri Slobodne Dalmacije proglasit će i najveću nadu dalmatinskog sporta.

Mladost Ribola Kaštela još jednu godinu nalazi se u konkurenciji za najbolju momčad, ovoga puta kao šesterostruki prvaci Hrvatske u odbojci. Za sada su s pravom najbliži pobjedi jer trenutno vode s 21% glasova, čak tisuću glasova ispred VK Jug (18%). Odbojkašice Marine Kaštela trenutno druge s 22% glasova iza OVK Pošk (29%) koje su bile finalistice Kupa za vaterpolistice. Iako je uvijek teško izdvojiti jednu ekipu iz niza uspješnih dalmatinskih ekipa možemo reći kako su odbojkašice Marine Kaštela itekako to zaslužile s čak četiri osvojena trofeja u sezoni koja je rušila sve rekorde.

Glasovati možete i vi OVDJE


KOMENTARI: