hren
 

Mladost Ribola Kaštela bit će domaćin triju utakmica MEVZA lige od srijede 27. prosinca do petka 29. prosinca. U Kaštelima će gostovati slovenski Triglav te slovački Spartak, a sve utakmice igraju se u dvorani u Kaštel Starom.

Još su tri utakmice preostale Riboli do konca njenog nastupa u MEVZA ligi ove sezone. Nakon sedam utakmica Mladost bilježi tek dvije pobjede, no sada im slijedi okršaj s dvije ekipe s dna pa bi se stanje na tablici moglo popraviti do kraja vikenda. Mladost će svoje domaćinstvo otvoriti susretom protiv Triglava iz Kranja. Slovenci imaju samo jednu pobjedu iz šest susreta, ali isti broj bodova kao i Mladost (5). Ne mogu se pohvaliti dobrim rezultatima u domaćem natjecanju – tek šesto mjesto uz šest pobjeda i pet poraza, dok su u Kupu dogurali do polufinala i tamo očekivano izgubili od Calcit Kamnika. Utakmica je po rasporedu u srijedu, 27.12. u 18:30 sati.

Sutradan na istom mjestu u 18 sati sastat će se Triglav Kranj i Spartak Myjava, trenutno dvije posljednjeplasirane ekipe lige koje gledaju točno u leđa kaštelanskom klubu. Ni Slovacima ova sezona nije bajna. Ispali su u Challenge kupu odmah u pretkolu, baš kao i Mladost, u MEVZA-i imaju tek jednu pobjedu dok su u domaćem prvenstvu s omjerom 8-8 završili na šestom mjestu pa tako neće poći u Stupanj pobjednika. Mladost će sa Slovacima igrati u petak u 18 sati te se uz podršku domaće publike očekuje obje pobjede za zaključivanje još jedne uspješne kalendarske godine.


KOMENTARI: