hren
 

PLASMAN NA DRŽAVNO PRVENSTVO
Na Županijskom školskom prvenstvu u judu, održanom prije nekoliko dana u školi Visoka u Splitu, nastupili su i učenici osnovne škole „Prof. Filipa Lukasa“ iz Kaštel Starog te učenici osnovne škole „Primorski Dolac“, inače judaši JK Kaštela te postigli odlične rezultate, prvenstvo dječaci iz Kaštel Starog koji su osvojili ekipno prvo mjesto i osigurali nastup na školskom prvenstvu Hrvatske.

Judaše iz škole „Prof. Filipa Lukasa“ predvodila je prof. Marija Žižić, dok su učenici iz PrImorskog Doca nastupili pod vodstvom prof. Denisa Puljiza, a sve uz budno oko trenera Boška Rozge i Ante Batinića.
Na prvenstvu je nastupilo deset školskih sportskih društava, a u muškoj konkurenciji najbolji su bili učenici iz Kaštel Starog, drugo mjesto ostvarili su učenici iz škole „Strožanac“, dok su treći bili mladi judaši iz škole „Josipa Pupačića“.
U ženskoj konkurenciji najbolja je bila ekipa osnovne škole „Ravne njive“, drugo mjesto pripalo je judašicama „Prof. Filipa Lukasa“, a treće mjesto osvojile su učenice škole „Strožanac“.
Prvo mjesto Kaštelankama je izmaklo za samo tri boda, dok su Kaštelani u muškoj konkurenciji osvojili čak 43 boda više od drugoplasirane ekipe.
I dječaci i djevojčice iz Primorskog Doca osvojili su četvrta mjesta u svojim konkurencijama.

Među pojedinačnim rezultatima ovog puta navodimo samo one najbolje, a to su Roko Rozga, Toma Batinović, Marko Vujić, Ivan Škomrlj, Josip Rozga, Mate Rajčić, Roko Škomrlj, Toma Peran, Roza Batinović, Nika Mujan, Jelena Brešković i Nina Perišić iz škole u Kaštel Starom, koji su osvojili prva mjesta.


KOMENTARI: