hren
 

MARININ ISPIT PROTIV RIJEKE, MALENE PO POTVRDU FORME
Odbojkaško prvenstvo vraća se ovoga vikenda sa susretima 11. kola. Mladost Ribola Kaštela nalazi se u Osijeku gdje će u dva dana odigrati dvije utakmice protiv Murse. Marina Kaštela ispitat će trenutnu snagu protiv Rijeke, a Kaštela Cemex gostuje kod Nove Gradiške.

Mladost Ribola Kaštela u dva dana odigrat će dvije utakmice protiv Murse Osijek. Utakmica 4. kola koja se trebala odigrati krajem listopada odgođena je zbog Ribolinih obveza u Europi, pa su se klubovi međusobno dogovorili da se zaostala utakmica spoji s utakmicom 11. kola. O međusobnim dvobojima nema nikakvih posebnosti, Mladost rijetko gubi setove, a kamoli utakmice protiv Osječana koji ove sezone imaju tek tri pobjede. Mladi Kaštelani nošeni pobjedom u polufinalu Kupa sa samopouzdanjem žude za novih šest bodova u prvenstvu. Prva utakmica je u petak u 20 sati u dvorani Gradski vrt, a druga u subotu u 16 sati na istom mjestu.

11. kolo:
Sisak – Rijeka
Kitro Varaždin – Centrometal
Mladost Ribola Kaštela – Mursa Osijek
Medicinr – HAOK Mladost

Superliga (seniorke)

Pravi ispit trenutne snage čeka braniteljice naslova u dvoboju protiv Rijeke. Neugodne Riječanke nalaze se na trećem mjestu sa samo četiri boda zaostatka za Marinom koja se u posljednje vrijeme mući s nizom ozljeda. Prije tjedan dana ispale su iz igre za obranu naslova Kupa izgubivši obje utakmice, a potom je uslijedio poraz od Osijeka u petom setu. U petom setu izgubila je i Rijeka protiv Kaštela Cemexa, a prije toga ubilježila je dvije pobjede. Može li Marina ponovo stati na pobjednički kolosijek saznat ćemo u subotu u 17 sati u Gradskoj dvorani u Kaštel Starome.

Kaštela Cemex dugo nije bila u trenutnoj formi. Nekoliko važnih pozitivnih rezultata u zadnjih mjesec dana veliki je poticaj mladim Kaštelankama u daljnjem natjecanju. Ove nedjelje u 19 sati gostuju kod Nove Gradiške protiv koje ne bi trebale imati problema jer domaća ekipa nakon deset utakmica ima samo jedan bod.

11. kolo:
Marina Kaštela – Rijeka
Osijek – HAOK Mladost
Olimpik – Poreč
Nova Gradiška – Kaštela Cemex


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij