ZASLUŽENI POKAL
Članovi KDU Kaštela, proteklog su vikenda nastupili na natjecanju Kupa Hrvatske za žene i muškarce, koje je u Splitu organizirao KDU Matadura, i kući se vratili s prvim mjestom u muškoj i četvrtim mjestom u ženskoj konkurenciji.

Uspjehu muške ekipe i osvajanju Kupa, pridonijeli su Špiro Škrobica, Nikša Torlak, Ante Čović, Ensar Musić, Ivan Marjanović i Stipe Lukić, koji su u svojim kategorijama postigli odlične rezultate.

Škrobica je u trzaju podigao 100 kg, a u izbačaju 115 kg, Torlak je u trzaju digao 121 kg, a u izbačaju 151 kg, a Čović u trzaju 85 kg, a u izbačaju 95 kg.
Ensar Musić u izbačaju je zabilježio rezultata od 160 kg, dok je u trzaju ostvario 125 kg, Marjanović je u trzaju digao 105 kg, u izbačaju 115 kg, dok je rezultat Stipe Lukića na kraju natjecanja u trzju bio 105 kg, a u izbačaju 120 kg.

Takvim rezultatima Kaštelani su iza sebe ostavili ekipu Solina, koja je zauzela drugo mjesto, Vukovara koji se plasirao na treće mjesto i ostale ekipe.

Iris Trutanić u trzaju je digla 49 kg, a u izbačaju 61 kg, Ada Mulaosmanović u trzaju je zabilježila rezultat od 60 kg, a u izbačaju 68 kg, Ivona Buzov u trzaju je podigla  51 kg, a u izbačaju 61 kg, a Mia Radman u trzaju je digla 35 kg, dok je u izbačaju bila za 20 kg bolja.

Djevojkama je taj rezultat ipak bio dovoljan tek za četvrto mjesto, u konkurenciji u kojoj je prvo mjesto pripalo KDU Solin.


KOMENTARI: