hren
 

KAŠTELANSKE ŠAHOVSKE UZDANICE
Na upravo završenom pojedinačnom kadetskom prvenstvu Splitsko – dalmatinske županije  za 2017. godinu, koje se ovog vikenda održavalo u Splitu, član ŠK "Petar Sedlar – Pepe",  Marin Grgantov, pokazao je zbog čega ga članovi kluba često navode kao najveću nadu kaštelanskog šaha, osvojio je naslov županijskog prvaka.

U konkurenciji mlađih kadeta ostvario je stopostotnih 7 iz 7 te  za velika dva boda iza sebe ostavio najbliže pratitelje.
Odličan rezultat, u konkurenciji 18 natjecatelja,  ostvario je i kadet Zvonimir Bakmaz osvojivši četvrto mjesto s 4,5 iz 7, dok su se ostali mladi Kaštelani predstavili u solidnom izdanju – Zvonimir Borna Kuzmić ostvario je 3,5 iz 7, a Anđelo Ćaleta 3 iz 7.
U nešto starijoj dobnoj skupini koja okuplja šahisti u dobi od 13 do 15 godina nastupilo je 14 kadeta, a kaštelanski predstavnik Juraj Delić okončao je nastup s ostvarenih 4 iz 7.

Organizator prvenstva, Šahovski savez Županije Splitsko – dalmatinske, najbolje pojedince nagradio je prigodnim peharima i medaljama.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij