hren
 

Deveto kolo odbojkaške Superlige za seniore i seniorke odigrat će se ove subote i nedjelje. Mladost Ribola Kaštela i Kaštela Cemex igraju na svom parketu protiv Siska, odnosno Poreča, dok Marina gostuje kod Olimpika.

Na kraju ubrzanog ritma u kojemu su u deset dana odigrali čak pet utakmica Mladost Ribola Kaštela napokon se vraća kući. Za završetak napornog razdoblja odigrat će susret devetog kola protiv Siska, sedmoplasirane ekipe prvenstva koja je u osam utakmica ubilježila tek sedam bodova. Jedine dvije pobjede upisali su protiv Kitro Varaždina i Murse Osijek, a u Kupu trenutno love zaostatak za Rijekom iz prve polufinalne utakmice. Utakmica je po rasporedu u nedjelju u 16 sati u dvorani u Kaštel Starom, a utakmicu sude Ivica Špadina i Krešimir Bujas.

9. kolo:
Medicinar – Mursa Osijek
HAOK Mladost – Centrometal
Mladost Ribola Kaštela – Sisak
Kitro Varaždin – Rijeka

Superliga (seniorke)

Nošene pobjedom u prvoj polufinalnoj utakmici odbojkaškog Kupa, odbojkašice Kaštela Cemexa dočekuju Poreč u novom prvenstvenom susretu. Kaštelanke u posljednje vrijeme pokazuju značajan napredak u formi, a rezultat ih tek treba popratiti. One znaju kako pobjediti Poreč, to su učinili u gostima u sklopu trećeg kola kada je bilo 3:0 za Kaštela Cemex. Utakmica je po rasporedu u subotu u 17 sati u dvorani u Kaštel Starom, a utakmicu sude Toni Ivković i Mate Lučić.

Marina Kaštela ovog vikenda gostuje kod Olimpika, ekipe koja je nakon lošeg starta u prvenstvu zaredala četiri pobjede, od čega čak tri rezultatom 3:2. Unatoč porazima na početku prvenstva, Olimpik je pružao dobar otpor Marini, Mladosti i Poreču. Četiri uzastopne pobjede daju samopouzdanje pa Marina može očekivati još kvalitetniji otpor pred njihovom publikom. Utakmica je po rasporedu u subotu u 17:45 sati u dvorani Trnsko u Zagrebu, a utakmicu sude Boris Vurušić i Igor Kranjc.

9. kolo:
Kaštela Cemex – Poreč
Olimpik – Marina Kaštela
Osijek – Rijeka
Nova Gradiška – HAOK Mladost


KOMENTARI: