hren
 

U 9. kolu 1. HRL za seniore Ribola Kaštela dočekuje Vodice, ali glavna bitka vodit će se u Splitu gdje trećeplasirani domaćin dočekuje drugoplasirani Hrvatski Dragovoljac. Rukometašice Marine Kaštela nakon tjedan dana pauze vraća se na parket u domaćem susretu protiv Zadra.

Kaštelanski rukometaši ovog vikenda na domaćem parketu dočekuju Vodice. Riječ je o desetoplasiranoj ekipi prvenstva koja je u osam utakmica ubilježila samo dvije pobjede te jedan remi. Remi i pobjeda ubilježeni su u utakmicama protiv jedine dvije ekipe ispod njih, a to su Solin i Pećine koji imaju samo jedan bod. Ribola je trenutno sve dalja od konkurencije za naslov, ali se ipak očekuje pobjeda u utakmici koja je po rasporedu u nedjelju s početkom u 18 sati u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu.

9. kolo:
Metković 1963 – Biograd
Split – Hrvatski Dragovoljac
Dubrovnik – Kozala
Solin – Mladi Rudar
Ribola Kaštela – Vodice
Pećine – Buzet

2. HRL – jug (seniorke)

Prošlog vikenda Marina Kaštela bila je slobodna, pa je promatrala rasplet sedmog kola u kojem su dvije vodeće ekipe Dalmatinka i Sinj pobjegli na četiri boda razlike. Trećeplasirana Marina nove bodove tražit će protiv Zadranki koje su i dalje bez bodova. Utakmica je po rasporedu u nedjelju s početkom u 20 sati u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu.

8. kolo:
Hoteli Makarska – Split
Orkan – Metković
Marina Kaštela – Zadar
Trogir 58 - Dalmatinka
Sinj, slobodan


KOMENTARI: