hren
 

VAL DOČEKUJE IMOTSKI
Dva kola ostala su do kraja jesenskog dijela trećeligaškog i županijskog prvenstva. Val će posljednju domaću utakmicu ove kalendarske godine odigrati bez trenera protiv Imotskog, a u 1. Županijskoj ligi očekuje nas gradski derbi između Goška i Jadrana (KS).

Vruća klupa Vala upražnjena je po odlasku Gorana Šušnjare, a dok se čeka službeno imenovanje novog trenera klub nastavlja s prvenstvenim obvezama – u subotu u Kaštel Stari stiže Imotski. Od Imotskog se više očekivalo ove sezone, pa ipak trenutno se nalaze na devetoj poziciji s osamnaest bodova, duplo više negoli Val. Imoćani postižu i primaju točno jedan pogodak po utakmici, a o varljivoj formi govori podatak da su prvenstvo startali bez pobjede u prvih pet utakmica, a trenutno su na nizu od jednog poraza u osam utakmica uz tri remija i četiri pobjede. Utakmicu sudi Zvonimir Tomić iz Splita, a počinje u 13 sati na stadionu Vukovar.

14. kolo:

Subota, 25.11.2017., u 13:00 sati
Hrvace – Zagora
Gošk – Urania
Kamen – Zadar
Val – Imotski
Split – Junak

Nedjelja, 26.11.2017., u 13:00 sati
Neretvanac – Jadran (LP)
Primorac 1929 – Zmaj (M)
Croatia – Primorac (B)

1. Županijska liga

U pretposljednjem kolu 1. Županijske lige ljubitelji kaštelanskog nogometa mogu vidjeti prvi ovosezonski gradski derbi između Goška i Jadrana (KS). Nakon 11 kola Gošk stoji bolje od svog gradskog rivala s pet bodova više. Jadran se s četiri uzastopna poraza isključio od borbe za vrh, ali ih se u derbiju ne smije isključiti. Svoja gledišta za utakmicu dali su trener Goška Radoslav Tomas i direktor Jadrana Mile Poljak.

„Imamo priliku u zadnja dva kola uloviti priključak za vodećima koji sad igraju međusobno. Jadran u zadnje vrijeme ne igra dobro, ali nadam se da se to neće prelomit na nas. Imamo dobar napad, širinu ekipe i naravno da idemo po pobjedu“, rekao je Tomas.

„Mi trenutno jesmo u krizi, tu se nema što reći, ali ćemo dati sve od sebe da u zadnja dva kola uzmemo što više bodova. Ne želimo dizati tenzije pred derbi, naravno da bi volio da moja ekipa pobjedi, ali najviše želim da sve prođe dobro i u sportskom duhu“, poručio je Poljak.

12. kolo:

Subota, 25.11.2017., u 13:00 sati
Jadran (T) – Uskok
Omiš – Osk
Gošk – Jadran (KS)
Omladinac – Sloga (M)
Mosor - Hvar
Mladost (P) – Zmaj (M)

Nedjelja, 26.11.2017., u 13:00 sati
Postira Sardi – Orkan


KOMENTARI: