hren
 

Kaštelanski odbojkaši u četvrtak su odigrali utakmicu 8. kola protiv Kitro Varaždina te su s glatkih 3:0 stigli do šeste prvenstvene pobjede. Već danas ih čeka dvoboj protiv austrijske Posojilnice u MEVZA ligi u Bleiburgu.

Kitro Varaždin – Mladost Ribola Kaštela 0:3
(15:25, 19:25, 17:25)
Varaždin, Gradska dvorana
Suci: Tomislav Adamek, Ilija Gvozden

Aktualni prvak lako se obračunao protiv posljednjeplasirane ekipe prvenstva. Domaćin protiv kvalitetnijih Kaštelana nisu mogli pružiti pravi otpor koji bi ugrozio rezultat favoriziranih gostiju. To se pokazalo već u prvom setu gdje su Kaštelani brzim korakom stigli do 25 poena, ostavivši domaćina deset poena iza. U drugom i trećem setu rezultat također nije bio upitan pa su bodovi očekivano otišli na kontu Mladosti.

Mladostašima vremena za odmor nema jer već danas, pa onda i sutra, igraju utakmice sedmog i osmog kola MEVZA lige. Danas ih s početkom u 19 sati čeka dvoboj protiv austrijske Posojilnice koja je u pet utakmica ubilježila svih pet pobjeda, a sutradan u isto vrijeme Mladost će se sastati s Volley Ljubljanom, trenutno drugoplasiranom ekipom s četiri pobjede u isto toliko susreta. Pred Kaštelanima su dakle dva iznimno zahtjevna susreta protiv trenutno dvije najbolje ekipe lige, a mogu li barem jednoj oduzeti bodove saznat ćemo uskoro.

8. kolo:
HAOK Mladost – Sisak                    3:0
Kitro Varaždin – Mladost Ribola Kaštela 0:3
Rijeka – Mursa Osijek,                  subota
Centrometal – Medicinar,                subota

Tablica:
HAOK Mladost                            8  +20  23
Mladost Ribola Kaštela                  7  +12  17
Medicinar                               7  +0  12
Rijeka                                  7  +1  11
Centrometal                             7  -1  10
Sisak                                   8  -7  7
Mursa Osijek                            6  -7  5
Kitro Varaždin                          8  -18  2


KOMENTARI: