hren
 

JUDAŠI BEZ PREDAHA
Osim na Europskom kupu u Mađarskoj, judaši dva kaštelanska kluba, JK Kaštela i JK Dalmacijacement, prošlog su vikenda na stupali na natjecanjima Lige kadeta i mlađih kadeta u Puli te na turniru za mlađe uzraste Croatia open u Splitu.

Na natjecanju Lige kadeta i mlađih kadeta, koje se održalo u sportskom centru Mirna u Puli, boje JK Kaštela branila je ekipa predvođena trenerima Antom Batinićem i Nenadom Buzovom, u sastavu Ivan Škomrlj, Nikola Zorotović, Mate Rajčić, Roko Škomrlj, Roko Jaman, Luka Milin, Petar Grabić, Ivan Rozga i Petar Vujić te pojačanje iz solinskog kluba, Marin Vujić

Kaštelanska ekipa u prvom meču susrela se sa ekipom Like iz Zagreba i odnijela uvjerljivu pobjedu rezultatom 5:2, dok im je u drugom meču s Istarskim borcem iz Pule pobjeda izmakla za malo, rezultatom 4:3 u korist  protivnika. Okršaj Like i Istarskg borca završio je u korist ekipe Like te je tako Kaštelanima pripalo drugo mjesto.

Na turniru Croatia open u Splitu sudjelovalo je 280 natjecatelja iz splitske regije i šire, a treneri Katarina Barić, Robert Boban i Jure Vukadin poveli su 25 natjecatelja, koji su na kraju natjecanja osvojili četvrto ekipno mjesto.

Zlatne medalje pripale su Stipi Iličiću, Antonu Jerkunici, Melani Radić, Vinki Radunić i Branki Radunić.

Srebrnim medaljama okitili su se Luka Milić, Roko Ćorluka, Krešimir Jerčić i Martina Raca, dok su treća mjesta osvojili Luka Teklić, Petar Jerčić, Mateo Rajčić i Ana Matijaš.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij