hren
 

MAŽORET PLES I TWIRLING
Mažoretkinje grada Kaštela KUD-a Korak i Twirling klub Korak, sudjelovali su na plesnom natjecanju Split dance open 2017, kojeg  je organizirao plesni klub Lambada iz Splita te su osvojili čak 12 vrijednih medalja.

Na natjecanju je nastupilo oko 1500 plesača iz  43 plesna kluba s područja Hrvatske i Bosne i Hercegovine, koji su se ogledali u više disciplina, clasic ballet, jazz dance, acro, street dance, break dance, zumba, hip hop, disco dance, latino show, mažoret ples, pom – pon,  twirling i drugima.

Mažoretkinje grada Kaštela nastupile su u dijelu natjecanja mažoret plesova i to sa deset koreografija trenerice Mije Jerković, osvojivši deset zlatnih i jednu srebrnu medalju.

Zlatom su se okitile Monika Čabraja u kategoriji Pom pom solo F Kids I, mala grupa  u Pom pom small group kids I, koju su činile Monika Čabraja, Nina Gadžo, Marsela Peran, Felicija Vrtlar, Vanja Sumić i Tea Marin, Mia Kokan u Pom pon solo F kids II te Lucija Vranješ u Majorette solo 1 baton  F kids II.
Zlato su osvojile i Lucija Vranješ , Viktorija Butir Knežević, Manuela Lukas, Danijela Brnas i Petra Soptija u Majorette small group baton kids II, Vedrana Zoko u Majorette solo baton  F junior, Pom pom trio junior u sastavu Marija Kokan, Mia Kokan, Vedrana Zoko te Majorette small group baton junior koje su činile Marija Kokan, Mia Kokan, Laura Kraljić, Vedrana Zoko i Mia Jerković
Pom pon solo F kids II, Viktorija Butir Knežević  na ovom je natjecanju osvojila srebrnu medalju.

Twirling klub Korak na natjecanju predstavljale  su kadetkinja Lucija Vranješ i juniorka Marija Kokan plešući solo freestyle . Obje natjecateljice natjecanje su završile na prvom mjestu, sa zlatnim medaljama oko vrata.

- Ostvarenim rezultatima vrlo smo zadovoljni i ponosni.  Sada nastavljamo napornim treninzima  za sljedeće natjecanje  u prosincu u Zagrebu  i za revijalnu  plesnu manifestaciji u siječnju u našim Kaštelima  - kazao je predsjednik Ivan Tošić .


KOMENTARI: