hren
 

Poredak na vrhu tablice Malonogometne lige grada Kaštela i nakon 5. kola ostao je isti, sve četiri ekipe zabilježile su nove pobjede, a moramo istaknuti prve pobjede Sv. Kaje i FC Bonita.

Vodeća Marina Kaštela s novom pobjedom, ovog puta nad  Vinišćem zadržala je čelnu poziciju na tablici. Protiv pomlađenog Vinišća koje je ovog puta nastupilo s nekoliko novih igrača najraspoloženiji je bio trostruki strijelac Mladen Burilović a s po jednim pogotkom podržali su ga Šarić, Luetić i Legčević.

Jedini koji za sada pokušavaju održavati korak s vodećom Marinom su Štafilićani koji su se poigrali s ekipom CB ‘Arka’. Iako su obje ekipe nastupile samo s jednom rezervom to se na igri Štafilićana nije primjetilo, oni su zahvaljujući svojim raspoloženim strijelcima (Babić 4, Škopljanac 4, Pavičić 2, Rajić i Čavka) od samog početka nametnuli ritam koji njihovi protivnici nisu mogli pratiti pa nas i ne iznenađuje konačan rezultat od 12:1 u korist Štafilićana.

Jedno od ugodnijih iznenađenja nove sezone je ekipa CB ‘Macao’, novajlije u ligi koja je pobjedom nad solinskom ekipom Dar-mar za sada na visokom trećem mjestu na tablici. Novoj pobjedi najviše su pridonijeli dvostruki strijelci Bilić i Koceić a u ekipi Dar-mara jedini raspoložen bio je trostruki strijelac Marić.

Kao što smo u uvodu spomenuli dvije ekipe zabilježile su prve pobjede u novoj sezoni, FC Bonito uspio je pobijediti Mladež HDZ-a. Iako su momci iz Bonita vodili skoro cijelu utakmicu Mladež HDZ-a uspjela je izjednačiti do 36. minute ali u samoj završnici s dva pogotka Rapića i T.Matijevića ekipa Bonita uspijeva doći do prve pobjede koju su bučno proslavili.

U sudaru dvaju novajlija u ligi ekipa Sv. Kajo bila je bolja od Pletionice Ivković te tako ostvarila svoju prvu pobjedu dok su ‘Školjkaši’ nakon bolje igre u drugom poluvremenu uspjeli svladati momke iz Marine.


KOMENTARI: