hren
 

Ove nedjelje na rasporedu je 5. kolo Malonogometne lige grada Kaštela koje se, kao što je i uobičajeno, igra u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom. Nakon što su prošlenedjelje napokon uspjeli pobijediti Školjke 'Katić', momke iz Marine Kaštela ove nedjelje očekuje još jedan neugodan protivnik, iskusna i kvalitetna ekipa Vinišća.

Cijelo 5. kolo igra se kao uvertira uzvratnoj kvalifikacijskoj utakmici hrvatske nogometne reprezentacije sa Grčkom koja se isto tako igra u nedjelju s početkom u 20:45 sati. Inače, nakon poraza od Marinaca prošle nedjelje 'Školjkaši' će se ovog puta pokušati vaditi protiv mlade ekipe iz Marine dok će se Štafilićani morati dobrano namučiti kako bi savladali ekipu CB 'Arka'.

Možda i najzanimljivija utakmica kola trebala bi biti ona između solinskog Dar-mara i ekipe CB 'Macao' koja je u ovih nekoliko kola pokazala da ima dovoljno kvalitetan igrački kadar za ravnopravnu borbu sa starosjediocima u ligi.

U dvije preostale utakmice međusobno se sastaju novajlije u ligi Pletionica Ivković koja dosad nije osvojila niti boda i Sv.Kajo te u posljednjoj utakmici Mladež HDZ-a Kaštela i FC Bonito.

NEDJELJA. 12.11.2017.
15:00   Školjke "Katić" -- MNK Marina
15:55   MNK Pletionica Ivković -- Sv.Kajo
16:50   CB "Arka" -- Kaštel Štafilić-CB "Virus"
17:45   CB "Macao" - Dar-mar Solin
18:40   Mladež HDZ-a Kaštela -- FC Bonito Kaštela
19:35   MNK Vinišće -- Marina Kaštela.


KOMENTARI: