hren
 

Ove srijede na rasporedu su utakmice drugog kola odbojkaškoga kupa za seniorke i seniore. Marina Kaštela kao branitelj naslova gostuje kod Drenove, a favorit je i kaštelanska Mladost u utakmici protiv Zadra. Kaštela Cemex imat će teži zadatak u Rijeci.

Prvoligaš Zadar nova je destinacija kaštelanske Mladosti koja dugo čeka osvajanje kupa, ali su u prethodnih nekoliko uglavnom bili spriječeni u finalu. Prolaz dalje Kaštelanima ne bi trebao biti problem protiv ekipe koja je u pet prvenstvenih utakmica ubilježila samo dvije pobjede. Utakmicu u dvorani Krešimira Čosića s početkom u 17:30 sati sude Ivica Špadina i Vedran Juravić.

2. kolo:
Zadar – Mladost Ribola Kaštela
Centrometal – HAOK Mladost
Medicinar – Rijeka
Sisak – Mursa Osijek

Kaštela Cemex za prolaz u polufinale za prepreku ima jaku Rijeku. Riječanke su se ove sezone predstavile kao neugodan protivnik koji u prvenstvu u pet utakmica ima čak četiri pobjede. Jedini poraz došao je protiv Marine Kaštela i to u petom setu. Jedna od tih pobjeda upravo je bila protiv Malenih koje su na svom parketu izgubile s glatkih 3:0. Stoga se očekuje teška utakmica za gošće koja je po rasporedu u 19 sati u dvorani Mladosti. Utakmicu sude Miroslav Milinović i Tajana Kramar Šandl.

Prošlogodišnji osvajač kupa također u drugom kolu gostuje u Rijeci, no za razliku od svojih gradskih rivalki one imaju nešto lakši zadatak. Marina Kaštela gostuje kod Drenove, člana 1. odbojkaške lige. Drenova je trenutno u dobroj formi s čak pet pobjeda u šest utakmica, uključujući jednu utakmicu u kupu. Ipak, jedan ih poraz dijeli od prvog mjesta na ljestvici, poraz je stigao od vodećeg Vukovara. Marinu poraz u derbiju ne bi trebao previše uzdrmati pa bi se povratak na pobjedničke staze očekivano trebao dogoditi već sutra. Utakmicu sude Dean Poropat i Dajana Miškulin u dvorani Dinko Lukarić s početkom u 19 sati.

2. kolo:
Drenova – Marina Kaštela
Nova Gradiška – HAOK Mladost
Vukovar – Osijek
Rijeka – Kaštela Cemex


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij