hren
 

Šesto kolo 1. HRL – jug donosi derbi vrha između Mladog Rudara i Hrvatskog Dragovoljca. Obje ekipe imaju stopostotan učinak, a njihov sudar može iskoristiti Ribola koja gostuje u Metkoviću. U 2. HRL – jug za seniorke Orkan je novi domaćin Marini Kaštela.

Povratak na pobjedničke staze vraća Ribolu u igru za naslov. Odličnu priliku imaju u Metkoviću koji nakon pet utakmica imaju samo dvije pobjede. Pritom Ribola očekuje sudar dva vodeća kluba kako bi se, u slučaju pobjede, mogli dodatno približiti. Kaštelani se očekuju u punom sastavu, a spremnost Krokara važna je karika njihove ekipe. Utakmica je po rasporedu u subotu s početkom u 19 sati.

6. kolo:
Mladi Rudar – Hrvatski Dragovoljac
Buzet – Dubrovnik
Vodice – Pećine
Metković 1963 – Ribola Kaštela
Kozala - Split
Biograd – Solin

2. ŽHRL - jug

Marina se s omjerom 2-2 smjestila među prvih pet ekipa lige. Treću pobjedu tražit će protiv Orkana koji je prvenstvo startao uvjerljivom pobjedom protiv Zadra, a onda su zaredali tri poraza. Marina je u međusobnim omjerima proteklih godina bila bolja, a nastavak te tradicije priželjkuje se i ovoga vikenda. Utakmica je na rasporedu u nedjelju u Dugom Ratu s početkom u 17 sati.

5. kolo:
Sinj – Trogir 58
Metkovi – Hoteli Makarska
Zadar – Split
Orkan – Marina Kaštela
Dalmatinka, slobodan


KOMENTARI: