hren
 

GOŠK U MAKARSKOJ
Ovog vikenda čak dva od tri kaštelanska predstavnika u nogometnim natjecanjima sastat će se s liderima lige. U 3. HNL – jug Val gostuje u Biogradu kod Primorca, dok u 1. ŽNL Jadran dočekuje Uskoka. Gošk će u Makarskoj tražiti priključak za vodećima. Sve utakmice su u subotu s početkom u 14 sati.

Biogradski Primorac za mnoge je ovosezonsko iznenađenje koje se nakon deset kola smjestilo na vrhu trećeligaške tablice. Odličnu formu žele nastaviti kod kuće protiv Vala koji se od početka prvenstva muči s rezultatom. Četiri poraza u zadnjih pet utakmica nisu obećavajući znak, a pitanje je mogu li svoj negativan niz prekinuti protiv trenutno najbolje ekipe lige te ujedno pružiti priliku za vrh onima koji vrebaju u pozadini. Utakmica će se odigrati na stadionu Kažimira i Silvija u Biogradu, a glavni sudac utakmice bit će Mario Jadrijević (Glavice), s pomoćnicima Miroslavom Čalom (Trilj) i Antom Grčićem (Dicmo).

11. kolo:

Subota, 4.11.2017., u 14:00 sati
Split – Neretvanac
Primorac (B) – Val
Junak – Kamen
Zmaj (B) – Gošk
Imotski – Hrvace
Zadar – Jadran (LP)

Nedjelja, 5.11.2017., u 14:00 sati
Croatia – Primorac 1929
Urania – Zagora

1. Županijska liga

Ista stvar kao i Vala čeka sućurački Jadran. No, za razliku od ekipe iz Kaštel Starog, Jadran će vodeću ekipu prvenstva dočekati na svom terenu. Jadran je neočekivanim porazom u prošlom kolu pao na sredinu ljestvice, a vodeći Uskok udaljen je šest bodova. Bodovni zaostatak može se smanjiti za polovicu ukoliko Jadran bude na razini te na stadionu Zrinjski ubilježi pobjedu.

Nimalo lagan zadatak neće imati ni Gošk koji u 9. kolu gostuje u Makarskoj. Zmaj je trenutno treća ekipa lige te ambiciozno cilja na vrh. Iako je Gošk dobro otvorio sezonu u zadnje tri utakmice nije upisao pobjedu pa se lagano osjeća rezultatski pritisak. Može li Tomasova ekipa izdržati taj pritisak te se iz Makarske vratiti barem s jednim bodom saznat ćemo u subotu.

9. kolo:

Subota, 4.11.2017., u 14:00 sati
Mosor – Jadran (T)
Mladost (P) – Omladinac
Zmaj (M) – Gošk
Hvar – Omiš
Jadran (KS) – Uskok
Osk – Orkan

Nedjelja, 5.11.2017., u 14:00 sati
Sloga (M) – Postira Sardi


KOMENTARI: